måndag 2 augusti 2010

Min kökshylla just nu...

Helgen har sprungit fram,sol och lagomt varm för våra projekt som oftast dras i gång efter en sommar i stugan.Fredags kvällen fick jag och min kära man tillbringa på tu man hand, vi hade bröllopsdag 5 år. Fick en hel kväll tillsammans utan barn, njöt av varandra och tystnaden. Hann prata med varandra utan att någon avbröt oss.
Altan bygget fortsätter sakta men säkert, med lite stopp för fiske och trevligt sällskap. Den bästa dagen på hela sommaren är söndan det är Loppis i stan. Just denna söndag var jag nog i loppishimlen, över 100 bord uppe på parken och jag var helt själv utan barn. Njöt... men puh det var varmt och soligt ute, orkade nästan inte gå runt alla bord och trängas. Många små fynd blev det (gammal spegel, apotektsflaskor,kakformar, burkar, kort, fat, böcker, bokstäver.m.m) Lite tungt var det att cykla hem med alla fynd, men med ett leende på läpparna.
Ha en underbar dag.
Kraaam Theres

7 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Härligt med så stor loppis att kunna knata omkring på.

Kram

LantlivsAnette sa...

Åhh vad fint du har det på hyllan..och vad härligt att få gå på loppis helt själv..toppen !!
Kraaam Anette

jakt,skor,barn,inredning sa...

Grattis i efterskott ! Låter som en riktigt trevlig helg. Nilla

LenaS sa...

Åh vad fint du har på hyllorna och det lät som en riktigt härlig loppis!!
Ha en riktigt härlig dag!
Kramis/LenaS

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint du visar bild på dina hyllor.Vad skoj att ut och äta och fira bröllopsdag.Underbart.ha en fin dag vännen.Kram Rita ♥

Inspiration i vitt sa...

du är att en riktig loppisfyndare du Tess. Alltid mycket fina saker att titta på hos dig. Förstår ditt vedmod över att lämna stugan på ön, allt har sin tid. Kram på dig vännen/Ingela.

Prillig sa...

Vilken loppis! Otroligt att du klarade av att cykla dit, kändes som om man behövy stor bil...

Så söta kopparna var. Mysigt att blanda olika sorter.

Kram britt