fredag 18 februari 2011

Gamla flaskor...

En ny/gammal skylt har äntligen blivit uppsatt på skafferiet, är en sådan sak som legat i lådan i ett år och väntat på att få spikas fast. Tänk hur många saker som finns på min lista i huvudet som ska göras men inte görs. Som ni tidigare märk bor det en liten samlare i mig, älskar gamla flaskor i olika storlekar och gärna dom från Kosta eller Surte. Underbara att bara titta på, men nu är hyllan full så då gäller det att inte råka köpa några flera som inte ryms.

Kylan forsätter i norr - 30 nästan varje morgon, eftersom vi inte har ett garage där bilen ryms så får den stå ute och frysa tur jag är ledig i dag och slipper sätta mig i en isig bil.
Ta hand om varandra och ha en bra dag.
Kram Theres

6 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Gomorron !!
Jaa, visst är man less denna kyla nu..huvva som vi säger här i Norr..
Såå underbart fina flaskor du har lyckats samla på dig, jag har tre såna..
Du, jag har inte ännu fotat Smeg skåpet..jag gör det så fort jag bara kan, också mejlar jag dig i helgen !!
Kraaam Anette

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Visst är det märkligt hur man är med vissa saker, jag har oxå en förmåga att få en del småsaker liggandes fast de är så enkla att fixa och gör så mycke med helheten.
Vilken härlig liten samling med flaskor du har. Kommer nog klia i fingrarna när du ser fler hihii.
Önskar dig en fin helg, kram Ing-Britt

Kullan Pullan sa...

jag älskar dessa flaskor, har några men inte så många som du. Skafferikylten är såååå fin och passar utmärkt! Ett bra val!
Kram Paula

Anna sa...

De tre t:na T ing T ar T id.
Så är det bara ibland ;o)
30 minus...fy fadern alltså...tyckte våra -17 var nog.

Ha en fin helg!

KLem Anna

Lisa.L sa...

Underbara flaskor :D samlar också på sånna med porslinskork, dom e ju så fina! har mina i ett vitrinskåp i köket. Och i dom har jag olika saker så som coccosflingor, kanel, socker osv :D e jätte fint ! kram

Handplockat sa...

hej snygging ååh vilken chill trillade du dit på?
jag är inte på orten vi har smitit iväg meeeen du ska ha fått en bekr på din mail somdu angav när du handlade där betalsättet finns ring annars butikenidag 092910025 ingrid jobbar och kan nog hjälpa dej =)

KRAMIZ