måndag 21 februari 2011

Ranunkler...


I helgen har det blivit början till vårstädning i huset, lyckades med en av tre våningar. Här har jagats dammråttor i alla skrymslen och vrår, förstår inte hur fort dom lyckas flytta in här.Har förälskat mig helt i gammalt vitt porslin, i veckan kom mitt paket med en ny skål från Maria med Vita ranunkler. Så helgens blomma fick bli ranunkler, tyvärr så står dom sig inte så länge här i norr men enligt dom som vet beror det på ljuset.
Ha en bra dag.
Kram Theres

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mina ranunkler håller inte heller länge och jag bor långt ner i söder. Trodde det berodde på mig, då är det kanske inte mitt fel utan ljuset = ) Kram K

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Visst är det fint med gammalt vitt porslin och via ranunkler är en av mina favoritblommor.
Idag när jag var till blomsterhandeln hade dom så fina planteringar med liljekonvaljer som är enligt mig drottningen av vårblommor. Men ack va dyra dom var.
Ha de så bra, kram Ing-Britt

Lantligt i smultronbacken sa...

Härliga ranunkler. Tycker verkligen om dem men de står inte så länge här i mellersta Sverige heller. Jag trodde det var jag som inte klarade av dem men det kanske är ljuset ändå.

Härligt att ett av tre våningsplan är färdig.

Kram Teres

Jenny sa...

Men så härligt vårigt och mysigt!

Anna sa...

Ranunkler, suck!!
Vackra som få...dumt att de inte håller sig så lange :o(

Klem Anna

BBQ VILLAGE sa...

Vilka fina Ranukler, det ska jag också köpa hem till helgen. Dina var verkligen stora och vackra en del man köper kan vara så fjuttiga.

Kram F