onsdag 15 juni 2011

Byggkaos

Bjuder på lite byggkaos från vårat sovrum.Äntligen har vi tagit tag i vårat sovrum,började med att riva två skrubbar som vi haft till garderober men tyvärr funkade det inte i längden (bara i 10år) att krypa in i skrubben när man hämtade och lämnade kläder. Kanske jag börjar bli gammal man vet aldrig. Det jobbigaste i vårat hus är att det är av sten, betyder att man tyvärr inte bara kan såga ner en vägg lite enkelt utan här behövs slägga och dammet är oundvikligt.
Nytt plankgolv har nu kommit på plats (gråmålat tror jag det blir)så nästa steg blir att monter garderober och sätta liggande råspånt på väggarna.Också lite färg förstås. Fönstret och dörren blir till hösten att byta. Hoppas slut resultatet blir som jag drömt om.
Ha en underbar dag och var rädd om varandra.
Kram Theres

4 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhh vad fint det kommer att bli !!
Ha det gott
Kraaam Anette

Lisa.L sa...

Vi har precis likadant i vårat sovrum, garderober man måste huka sig för att komma in =/ känns inte bra. Våra ska också rivas nån gång i framtiden. Ska bli kul att se färdiga resultatet sen :D kram

Snickaregården sa...

Fint det kommer att bli. Gjorde så i vårt förra hus och det blev bra mycket enklare och bekvämare :)
Kram Maria

Liina! sa...

Härlig blogg!!
Gillar du tatueringar och tatueringsdesign m.m. så skutta in på min blogg! Följ mer än gärna min blogg på Bloglovin, länk till det finns på min sida.
Ha en grym fortsatt dag!