onsdag 8 juni 2011

Värme i norr

Trädgården tidigt på morgonen stilla och tyst...Känner mig helt slut i kroppen i dag, här i norr har det kommit någon konstig tropikvärme känns det som. Man söker efter skugga och kyla kan jag lova, eller helst en strand men det är lite väl tidigt eftersom havet är kallt ännu.Nu är det nedräkning till sommarlovet här hemma bara en vecka kvar av skolan. Finns inget härligare än att få sitta i kyrkbänken och se alla uppklädda barn sjunga den blomstertid (lite nostalgi finns det också).
Idag har jag och lillan våran lediga dag, och lite trädgårdsarbete står på schemat. Har fortfarande inte satt några fröer så det borde vara på tiden att få ner dom i jorden, annars hinner dom inte komma upp innan vinter.
Ha en bra dag.
Kram Theres

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Så deilig med litt varme, men ja, det kan bli for varmt også :) Så herlig det var med hytten i treet. Det hadde vært en drøm for ungene mine :)
Kos dere i hagen i dag.
Kerstin

Kerstin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
rosenälvorna sa...

Härligt med värme, den finns hos mig också. Tror nog tyvärr att det ligger lite åska i luften, som det kan bli när värmen är så här tryckande. Mysig koja i trädet//Christina

Hem & Drömmar sa...

Här har vi oxå tråpisk värme och igår fick vi ett åskväder utöver det vanliga. Brukar tycka det är ganska mysigt med åska men igår var jag uppriktigt rädd.
Kram Ing-Britt

Lisa.L sa...

Ja visst är d gräsligt varmt här uppe i norr idag! Jag och pojken håller på att smälta bort ! puh ! Man skulle haft en stor pool på gården ;P har inte heller hunnit så mina fröer, tack för påminnelsen ! kram kram