måndag 20 juni 2011

Sovrums väntan

Byggstatus... väggarna på plats målade och klara så även golvet sista varvet på morgonen så nu är det den eviga väntan att få flytta in när golvet är riktigt torrt.Från och till hela helgen har mannen i huset skruvat garderober och fått dom på plats, där fattas bara skjutdörrar som för tillfället inte finns. Lite oense är vi hur dom ska se ut även om det brukar sluta med att jag får som jag vill. Min kära man vill köpa färdiga enkelt och lätt, men jag har en annan bild i huvudet att dom inte får se plastiga ut och helst i gammal stil.

Till hösten blir det fönster och balkongdörrens tur att bytas ut, bra att spara på lite så han inte sliter ut sig.
Ha en bra dag.
Kram Theres

3 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Erat sovrum kommer bli så fint. Jag gillar verkligen liggande panel. Vi satte det i hallen och trappen up till övervåningen och är så nöjd.
Förstår ert lilla dilemma ungefär så brukar det låta här hemma oxå ;). Hoppas ni enas och att du får som du vil, hihihii.
Ha en bra vecka, kram Ing-Britt

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Fint! Det blir säkert bra med din idé till garderobsdörrarna:)

Tills ni är överrens kan det ju räcka med ett fint tyg hänga för

Kram Susanne

Villa Carl Larsson sa...

Precis vad jag behövde. Lite tips om hur man ska kunna bygga en garderob med fiffig förvaring under snedtak. Vi kommer nämligen att ha garderob under snedtak med skjutdörrar i huset och jag har funderat hur man ska få till förvaringen på bästa sätt. Det där ser ju jättebra ut :)

Kram Josefin