måndag 28 februari 2011

Green gate

(www.tildasmamma.se)

Äntligen droppar det från taken och plusgraderna visar sig varje dag.Känns som Våren är på intågan även här i norr. Och med våren kommer många trevliga födelsedagar här i familjen. Green gate kan verkligen förgylla en dag med sina härliga färger, jag blir glad bara av att se på dom.Har jobbat klart snart för idag men kvar på schemat står min egen friskvårdstimme, så en tur till skidspåret med strålande sol kan inte bli en bättre avslutning på en helt vanlig måndag.
Kram på er alla.
Theres

måndag 21 februari 2011

Ranunkler...


I helgen har det blivit början till vårstädning i huset, lyckades med en av tre våningar. Här har jagats dammråttor i alla skrymslen och vrår, förstår inte hur fort dom lyckas flytta in här.Har förälskat mig helt i gammalt vitt porslin, i veckan kom mitt paket med en ny skål från Maria med Vita ranunkler. Så helgens blomma fick bli ranunkler, tyvärr så står dom sig inte så länge här i norr men enligt dom som vet beror det på ljuset.
Ha en bra dag.
Kram Theres

fredag 18 februari 2011

Gamla flaskor...

En ny/gammal skylt har äntligen blivit uppsatt på skafferiet, är en sådan sak som legat i lådan i ett år och väntat på att få spikas fast. Tänk hur många saker som finns på min lista i huvudet som ska göras men inte görs. Som ni tidigare märk bor det en liten samlare i mig, älskar gamla flaskor i olika storlekar och gärna dom från Kosta eller Surte. Underbara att bara titta på, men nu är hyllan full så då gäller det att inte råka köpa några flera som inte ryms.

Kylan forsätter i norr - 30 nästan varje morgon, eftersom vi inte har ett garage där bilen ryms så får den stå ute och frysa tur jag är ledig i dag och slipper sätta mig i en isig bil.
Ta hand om varandra och ha en bra dag.
Kram Theres

tisdag 15 februari 2011

Nyheter till köket...

(trälåda www.tildasmamma.se)
Här i norr har vi super kallt -30grader visar termometern varje morgon, visst må det vända snart. Tur man jobbar inomhus dessa kalla dagar. En ny trälåda har fått flytta in i mitt kök, springer runt med den och kan inte riktigt bestämma var den ska få landa. Lådan finns i tre färger och finns i butiken .
Ha en underbar dag.
Kram Theres

fredag 11 februari 2011

Ny stol!

Härliga fredag är äntligen här, huset är städat och kylen fylld med godsaker inför helgen. Solen skiner ute och graderna ligger runt-20, men ljuset gör att våren känns närmare. Vet inte hur mycket man kan skriva om denna efterlängtade årstid som känns så långt borta.


Unnade mig en ny gammal stol i veckan det stod bara mitt namn på den, fanns fler så en till väntar att få komma hem till mig. Vill önska alla en underbar helg och ta hand om.
Kramar från mig till er.
Theres

tisdag 8 februari 2011

Mårbacka!!!

Nu är jag less på all snö som aldrig vill smälta bort, jag vill ha vår... Äntligen har en av mina favorit blommor kommit "Mårbacka pelargonierna", så några nya blommor i köket och rosa gardiner så genast känns det bättre. Tur man kan lura sig själv och njuta av vårkänslor inne i alla fall, även i år blir det rosa och rött som mina vårfärger.

Nu blir det jobb i gårdsbutiken, alla vårnyheter måste packas upp och julen flytta mycket att göra så det blir vår inspirerat även där.Ha en bra dag.
Vår kramar från mig.
Theres

tisdag 1 februari 2011

Lite nytt!!!

(kaminspegel,ljusstake och lykta från www.tildasmamma.se)
Börjar kännas som om våren är på gång, helgen har bjudit på pluss grader och snön sakta sjunker ihop, dagarna har blivit ljusare och jag har börjat bli piggare med ljuset. Lite nytt i punschverandan, är oftast här jag fotograferar när jag lägger ut bilder i webbutiken. Så vips stannar det kvar lite saker även om jag inte tänkte unna mig dom så liksom flyttar dom in på obestämmd tid.

Har länge varit svag för allt vitt men upptäkt att det är otroligt snyggt att blanda in den svarta färgen som bryter av det vita.Älskar den nya ljusstaken som även väntas hem i fler modeller och storlekar från en ny leverantör.
Tack för alla underbara kommentarer är lite mycket just nu så jag hinner inte riktigt med att svara på alla. Ha en fin dag.
Kram Theres