måndag 6 februari 2012

Mera Kök...

Hoppas ni inte tröttnar på bilder från mitt kök (jag älskar mitt nya kök,golv), har i flera år drömt om ett grå och vit rutigt golv i köket. Tidigare hade vi klickgolv som jag nästan hatade från första dagen, gick inte hålla rent hur mycket man skurade så syntes verkligen allt på detta golv. Så efter några år med övertalning och några bilder på rutiga golv gick även min älskade man med på att byta golv(lagomt till vattenskadan och allt).
Hade även i ett svagt ögonblick lovat att måla alla rutorna själv...och så blev det nästan? Men med lite hjälp från min underbara Pappa och hans mattkniv så vips hade vi trollat fram ett tåligt och rutigt golv på en timme. Ja tro det eller ej det är en plastmatta som nästan ser ut som ett målat golv. Är så otroligt nöjd över att jag valt matta denna gång, hoppas den kommer hålla livet ut och tror inte vi tröttnar i första taget.
Nu önskar jag lite nya handtag till luckorna i vit porslin och rostfritt (kanske)så blir det pricken över i:et.
Kram på er.
Theres13 kommentarer:

vitstil sa...

min komentar hamna på torsdags inlägget =) JÄTTEFINT ska ha samma matta som er ,Men vill ha den diagonalt (OM jag nu får min vilja igenom )Vi får väl se =)

Anonym sa...

Det blev ju jättefint! Kram Grannen V.

Anonym sa...

Oj så fint det blev Tess!
Kram
Linda M

Photo by Maria sa...

Åh så snyggt golv!! Vi har med ett golv där ALLT syns, det skall bytas så fort köket skall fixas till vilket tyvärr dröjer ett tag till..

Snyggt kök förövrigt har ni med..

Kram Mia

LantlivsAnette sa...

Men ohhh så fint...jag trodde faktiskt att du hade målat golvet !! Förstår att du är nöjd..
Kraaam Anette

Kajsa sa...

Superfint ♥ Drömmer oxå om rutigt golv, men är inne på svartvitt...har sett det i en tidning i en hall och det var precis vad jag ville ha!Får man fråga var man hittar denna vackra matta? vad är det för leverantör??
Kajsa

Ps hela köket är superfint, precis som hela din blogg.

Tess på Tilda och Mamma sa...

Golvet kommer från Forbo forshaga, finns även i andra färger men grå vitt fastnade jag för.Mattan är matt på ytan därav man kan luras att det är målat,underbar att gå på.
Kram Theres

jakt,skor,barn,inredning sa...

Supersnyggt !!! Nu fick jag ett bra tips till mitt eget kök som fortfarande inte fått nytt golv inlagt ;) Nilla

Anonym sa...

Ser fantastiskt fint ut, vilket bra alternativ!!! Måste få se på den nångång, kanske det vore ett alternativ för oss. Just nu har vi en mörkbrun korkmatta från 60talet...skulle behövas ett nytt kök också...och en man med förnyad energi... Var sak får ta sin tid! Kram! Maria från Hökmark

LOPPISLIV sa...

Trodde det var målat golv först innan jag läste vidare. Ser kanonfint ut!! Just grå vit rutiga golv är ju bara så charmigt!! Förstår att du är nöjd!!

Kram Paula

Dronninghuset sa...

hei,
så lekkert. kan jeg spørre hvor du har fått tak i dette gulvbelegget, i EN FARGEHANDEL?, og er det linoleum? Levrandør/merke?

synes kjøkkenet ditt er superfint. alle hyllene, ja alt!
glad om du kan svare meg inne på min blogg.

ha en fin helg,

klem TOVE

Anonym sa...

Vad häftigt m golvet!!!
Jag trodde oxå det va målat.

Mvh Camilla...

Minna sa...

Hej!
Av en slump hamnade jag på din blogg när jag sökte efter grå-vita golv till min hall. Skulle vara otroligt tacksam om jag fick veta var plastmattan som du la in i din kök 2012 kommer ifrån?
Mvh
Minna