söndag 19 februari 2012

Mitt Skafferi...

Skafferiet blev större efter vattenskadan och golvbytet.Tidigare var det en garderobsdörr där skolplanschen hänger i dag, en allt i alla garderob som rymde allt skrot man kan tänka sig. Känns skönt att den äntligen är borta och skafferiet blev djupare i stället.Älskar min dörr in till skafferiet, den gjorde min kära man för ca 10 år sedan efter mina ritningar jag gjorde.
Tur man har bloggvärlden som bjuder på inspiration och ideer, lampan inne i skafferiet hittade jag hos Gysinge byggnadsvård efter att jag hade fastnat för den hos Lantlivs Anette.Drömmer om fler i samma modell i taket...tyvärr måste man nog riva hela taket och bygga om det för att få dit strömmen så det blir nog inte aktuellt.
I skafferiet har det fått flytta in lite nya glasburkar och flaskor med ettiketter från www.tildasmamma.se

Ha en bra dag/ Theres

7 kommentarer:

Ericas Vita Drömmar ♥ sa...

Vilken fin dörr din man byggt ihop och du designat till skafferiet. Gillar den massor.
Ha en skön söndag kväll
Kram Erica

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Såna skafferier är så fina! Vi ska bygga ett vi med när köket börjar komma på plats nere!! Kul att se lite inspirationsbilder!
Kram!

Hem & Drömmar sa...

Din dörr är verkligen fin och så skönt att vattenskadan gav något posetivt med sig. Även jag fastnade för Anetts fina belysning :).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Photo by Maria sa...

Så fint skafferi.. Dörren är jättefin.. En dag skall vi med ha ett platsbyggt skafferi =)

Kram Mia

LantlivsAnette sa...

Gomorron där borta !!
Åhh vilket fint sakfferi du har nu...toppen..och vad roligt att du fick inspiration hos mig till lampan !! De är helt ljuvliga de där lamporna..och jag är glad att jag kom på att ha dom i taket då vi ändå skulle riva det i köket..så det blev till att dra ny el..
Kraaam Anette

Anonym sa...

Inget ont som...du vet blir nåt bra i slutändan:-) Både praktiskt och snyggt! Kram Mia

Gabriella sa...

så fint..nu börjar det snurra i min hjärna, skulle det få plats ett i mitt kök öckså? ha det nu så gott så snurrar jag vidare=)
kram Gabriella