måndag 27 augusti 2012

Ny städat...

Efter sommaren när man bara springer in och ut ur huset kom äntligen lite energi för storstädning. Halva huset är städat och klart med fönster som man nu kan se ut igenom.Tänk så rent det kan bli i ett hus...  

Nya köksgardin blev det också, har länge haft vita gardiner men nu var det dax för lite färg igen. Hittade ett röd rutigt tyg i mitt tyg skåp som det blev raka kappor av. Enkelt och stilrent...

Min röda peppelina matta fick komma fram, så bort med det rosa och fram med det röda (älskar båda färgerna beroende på årstider).

Nu ska jag kika runt på nätet i olika butiker för lite höstinköp, även om jag har egen butik så handlar jag mycket på nätet det är enkelt och smidigt och har öppet när jag har tid.
Kraaam Theres

13 kommentarer:

Vevve sa...

Jag såg allt hur tjusigt du hade gjort när jag gick förbi i morse!

Tess på Tilda och Mamma sa...

Visst blev det fint vevve, lite färg kändes helt rätt nu när det börjar bli höst.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint med rödrutiga gardiner och härligt med nyputsade fönster, det är något jag måste göra snart också. Du har ett fint kök.
Kramar
AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad duktig du har varit .Bara så härligt med nyputsade fönster andra gardiner .Bara så himla härligt när det är klart.Ha nu en skön kväll.Kramar Rita ♥

Prinsessorna på Bellevue sa...

Vilken jättefin blogg du har och fantastiskt vackra bilder. Köket var så himla fint också, och det dröjer nog inte länge förrän mina rödrutiga åker upp också.

Det blir lite mer ombonat, nu när hösten närmar sig med stormsteg...

Kram
Petronella

Vita huset 28 sa...

Hej va fint du har de i köket. Gillar de röd rutiga tyget fast själv är jag feg när de gäller färg. Tar ibland in rosa men byter snabbt bort det mot svart och vitt ist :)

Kram Camilla

Vita huset 28 sa...

Ja just ja jag glömde ju skriva vart jag fick med de blommiga skalet. De va på Ica jag handlade mat o där hade de ett ställ med iphone skal. Om man köpte två Ldb produkter fick man ett :)

Unknown sa...

Hej!
Vad kul att du hittade mig då hittade jag dig :)!
Fin blogg du har, & butik!!!
Undrar vart du köpt din lampa du har i köket? Är på jakt efter två stycken att hänga i köksfönstret ovanför porslinshon..
Ha det gott!
Kram Lotta

an angel at my table sa...

Beundrar dom som kan sy!!! Önskar jag kunde.

Mari

LOPPISLIV sa...

Visst är det en härlig känsla när man har storstädat. Just putsa fönstrerna måste jag ta tag i också, läääänge sen nu :-)) Så himla söt gardin i rödrutigt tyg, blir så lantligt och charmigt!! Jättefint!! Kramar Paula

Johanna sa...

Ha det bäst! Roligt prata med dig, fin blogg. Med vänlig hälsning Johanna i Jönåker!!

Mariette sa...

Roligt att du hittat till min blogg. Jag har kikat runt lite här på din sida. Jättefint kök du har!
Kram Mariette

Unknown sa...

Hej igen,
tack för ditt svar ang lampan.
Jag får söka vidare!

Ha det fint!

Kram
Lotta