söndag 1 december 2013

1 December

Vaknade till ett vitt landskap, äntligen kom det lite snö lagom till första advent och skyltsöndag kan verkligen inte bli bättre för julkänslorna.

 I veckan kom det lite egen tid för mig och min älskade symaskin, sydde mycket förr men tiden räcker inte alltid till nu mera. Har i flera år önskat mig ett hjärta från walther&co som fanns för flera år sedan, men tyvärr inte hittat någonstans. Så nu fick det bli ett egen sytt istället. Blir ett adventshjärta till mig själv där det kanske hamnar ett paket varje advent fram till julen.

Nu blir det frukost med familjen och tända första ljuset. Tur inte mina barn har kommit på det här att få tända adventsljusen, älskar att få tända själv.Kommer ihåg hemma när jag var liten att vi syskon nästan alltid sprang till köket för att få tända ljuset, var något speciellt.

Här blir det skyltsöndag och ett efterlängtat julbord på Nordanå gården som älskade mamma och pappa bjuder på.

Kram till er alla/Theres


2 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh, jag hoppade till då jag såg hjärtat, trodde att du fått tag i ett, men himmel vad du är duktig på att sy, det är ju prick och precis som mina Walther hjärtan !! Ha det så bra Kraaaam Anette

Marie sa...

Underbart fint hjärta, vad duktig du är!

Ha en mysig kväll!
Kram Marie