lördag 29 november 2008

Helg...

ÅH så fort veckorna går nu, det hinner bara bli måndag och vips så är helgen här igen. Nu är verkligen en tid, när man vill hinna njuta och mysa. Tända alla ljus och sitta i soffan och mysa.I morgon hade jag tänkt handla klart dom sista Julklapparna efter jag stängt gårdsbutiken. Det kanske låter tidigt att nästan ha klart alla julklapparn redan. Men det ligger till så att i år har jag lovat mig själv och Tomten att jag inte får handla några paket efter den 1 december. För jag har tänkt hinna pyssla, bjuda nära och kära på glöggkvällar, baka och bara vara. Dom senaste åren sedan jag fick barn, alltså dom sista 9åren tycker jag man bara har stressat och inte hunnit med allt jag skulle vilja. Så nu ska jag njuta.I kväll fixade jag lite hemma blev bland annat ett nytt arrangemang. Och med det vill jag önska alla en riktigt mysig helg.
Tomte kram från mig.
Tess

5 kommentarer:

Vit Spets sa...

Hej Tess!
Tack för Din alltid så vänliga kommentar, värmer så gott i dessa vinter tider :)

Vi har så himla mycket snö & idag så är det oxå -17 grader ute...brrr precis så där som det skall va!!!

Visst är vi kloka... även vi har alla julklapparna klara - dessa skall omsorgsfullt bli inslagna någon härlig kväll tillsammans med glögg & pepparkakor!!!

Ha en trevlig dag & lycka till med de sista klapparna...

Kramis
//Siv

annashusidingtuna sa...

Jag håller med dig, tiden innan jul ska inte vara fylld av jäkt och stress utan det ska vara en lugn och mysig tid.
Du gör helt rätt som är ute i god til med julklapparna, vem vill trängas och stångas i butikerna precis innan jul?
Kram Anna

Ann-kristin S sa...

Det låter härligt :) ingen stress bara mys och pyssel

Lilla huset på prärien sa...

Hej Tess!

Jag hinner inte heller med ett enda dyft ska jag säga. Idag har jag fått upp mina stjärnor men inte kunnat koppla in dem. Jag skulle på kvalitetsauktion men kom inte iväg. Jag har fått upp adventsljusen i alla fall... :)

Ha en skön helg!

Kram Jenny

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Hej Tess
I år ska jag vara ledig 17 dagar vid jul..det kallar jag kvalite. Har jobbat helger i alla år innan jag studerade till lärare...nu får jag äntligen vara hemma på helgerna och det uppskattar jag enormt. Är sugen att i framtiden starta nätbutik, men det verkar så svårt...du är min förbild.
Kram Lotta