torsdag 27 november 2008

Zinkhus och tandvärk

Usch vad jag har TANDVÄRK... Det finns inget jobbigare än att ha ont hela tiden, fick en akut tid i dag innan jag åkte till mitt andra jobb. Och Tandläkaren konstaterade att det var en rotfyllning på gång. Han kunde inte göra allt idag utan borrade bort det onda trodde han, men efter bedövningen släppt kom det onda tillbaka och det med råge. Tyvärr måste jag nog ringa imorgon och ta en till akuttid för detta går inte. Och som grädde på mosen hade dom höjt tandläkar taxan så min nota kommer sluta på 4600kronor. Vilken julklapp jag fick, som ett brev på posten.Men lite glädje fick jag i allt elände, när jag kom hem efter jobbet hade tomten varit på min bro med paket från Walther&co. Hann precis få fram lite nyheter innan jag öppnade min lilla butik i kväll. Ovan ser ni detta underbara hus, som fick direkt flytta ut på min gård.Nedan kan ni skymta en inspirations bild från butiken.Tack alla underbara kunder som besökte mig i kväll, jag fick så mycke beröm för min lilla butik. Nu ska jag krypa i säng och hoppas jag kan sova trots tandtrollen som spökar.
Julkram från mig till Er.
Tess

9 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så mysigt det ser ut i din butik!

Titta in i min blogg - har en tävling just nu - zinkhus kanske du har så det räcker men jag har annat i zink också!

Kram Maud

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Usch..tandläkaren för dig också! Var in på en annan blogg nyss och där behövs en krona!!
Stackare!

Men husen tröstade kan jag tro! Så fina:)

Susanne

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Vad tråkigt lider med dig...mycket pengar för att slippa det onda...men tur ändå att det går att ordna...din butik ser så mysig ut.
Kram Lotta

Hanna & Hugo sa...

Å vilken inspiration jag fick.
Det är hur sent som helst men nu snurrar det av tankar, det blir nog jätte sen kväll med pyssel. Måste leta på mina hängen till ljusen... Vad la jag dem förra julen... hm iallafall så kul att jag hittade din sida, blev så inspirerad. Lycka till med tanden.
Kram Maria

Anonym sa...

Trist med tandvärk. Att han ont och dessutom dyrt med. FY vad trist.
Hoppas det ordnar sig i dag och att du slipper smärtan. Kram

Saramedflera sa...

Hejsan
Din butik är så mysig :-) Hoppas att tandvärken går över.
Kram Sara

Klewa´s krypin sa...

Hej Tess!

Hoppas allt är bra med er. Här har vi fått massor med snö, så barnen är överlyckliga.

Vet du. Ena stora duken jag köpte av dig var felsydd. Strök den först idag då jag skulle julpynta lite, så jag har inte sett det tidigare. De har skarvat spetsen med en mycket smalare spets, plus att det var ett stort hål i spetsen. Ser inge fint ut.

Kram
/Ewa

Britt sa...

Hej!

Jättefin sida!
Här finns massor av inspiration!

Jag kommer att titta in igen.

Britt

Marina sa...

Jag älskar dessa zinkhus! Underbara.