måndag 24 november 2008

Min vita skänk...

Äntligen är den klar, mitt gamla skåp som jag köpte på auktion för 10år sedan. Detta vart mitt målarprojekt jag hade nämnt tidigare. Jag och min man hjälptes åt att avluta den, och jag kan avslöja att det fanns inte bara ett varv färg på denna. Sagt och gjort, när stjärnor på is var slut i lördags började jag måla och nu är den klar. Blev supernöjd med resultatet, den smälter in med det övriga nu.Idag hann jag även med lite pyssel, en till adventsljusstake till punschverandan. Tro det eller ej,men är man en fyra barns mamma gäller det att utnyttja alla tillfällen för pyssel. Idag gjorde jag köttfärslimpa och meddans jag dukade, fixade potatis, hade Tilda på bänken, passade jag på att måla med grundfärg mina terrakottakrukor vita. Hann även göra klart med ljusen, mossan och snörena.Älskar kransar och rödrutigt snöre, det är verkligen jul för mig.
Så här såg skåpet ut innan, visst blev det nya resultatet bättre.
Många julkramar från mig till er.
Tess

15 kommentarer:

Ida sa...

Skåpet blev verkligen jättefint. Så sött med alla små lådor. Visst måste man vara effektiv som småbarnsförälder, och det skadar inte om man kan göra 10 saker samtidigt. Tycker att ditt pyssel blev jättebra. Förstår att du fick julkänslor.
Kramar Ida

Brunkullan sa...

Det blev så vackert! Underbart vad vitt kan göra mycket för ALLT!

Susanne

annashusidingtuna sa...

Ja tänk vad man kan hina ibland, kallas simultanförmåga som karlar oftast inte besitter.
Skåpet blev jättefint.
Kram Anna

Inspiration i vitt sa...

Ojojoj vilken förvandling när du trollat med det vita spöt, ditt skåp blev underbart vackert och bara fina saker uppepå.
Förstår att du har häcken full men alla barnen och butiken och allt mellan himmel och jord, du måste vila ibland oxå Tess.
Kram på dig

Lilla huset på prärien sa...

Uj, uj, uj... här gäller det att vara effektiv. Ska komma in här oftare och få lite styrka och inspiration av dig! Vad duktig du är! Köttfärslimpa dessutom... mums :)

Kram Jenny

Mia sa...

Vad juligt och fint du har gjort. Håller med dig om de rutiga banden, de är verkligen jul. Likadant hemma hos mig, hittar nya ställen att sätta dem på hela tiden. :)

Kram

Villa Carl Larsson sa...

Vad duktig du har varit som målat och målat och resultatet blev ju jättefint!! Jag tycker det var fint innan också :) men det smälter in och gör sig väldigt fint i vitt. Ser juligt och mysigt ut på skänken också.

Kram Josefin

No.15 sa...

Inspirerande bilder du visar! Jag behöver öka jul känslan lite ;0)
Ha en fin dag!

♥ Fyra årstider sa...

Jätte vackert skåp, önskar att jag hade fler gamla möbler här hemma, men det var inte min stil för ett par år sedan och nu är huset fullt. Fint med bandet kring glsburken..fick några mailegband på posten igår som jag ska knyta på ett fint ställe.
Kram Lotta

Veronica Tingvall sa...

Skåpet blev fantastiskt fint, skulle nästan inte tro att det var samma...

Vilken bra idé med en adventsljusstake med blockljus. Då kan man ha den tänd länge utan att behöva byta ut ljusen inför nästa advent. Jag tycker nämligen om att tända adventsljuset(-en) ofta under veckan och då får jag alltid byta det inför nästa advent så att det ska bli bra längd på dom. Jag ska npg göra något liknande som komplement till min andra,(om jag kan klura ut någon bra plats för en till). tack för tipset!

♥ Fyra årstider sa...

Tack så jätte mycket för det fina hjärtat som kom på posten idag...ska göra en krans till dörren och hoppas att hjärta kan hänga bakom eller så får den en fin plats på min knopphylla. Tusen tack, jag blev så glad.
Kram Lotta

Smultronstället sa...

Ojojoj så mycet finare den blev , jättefint. Kreativt att sätta igång att måla efter tv´n , själv så kommer jag inte där ifrån när jag satt mig,hihi.

Ha det gott Kram M

Hjortgården sa...

Så fin skänken blev!

Tänk vad man jobbat för att ta bort färgen.

Kram Maud

Backstitch sa...

SUUUUPERT fint blev det nya skåpet. Nu har jag några liknande skåp själv hemma som säkert skulle behöva en omgång färg. De var nog vackra när jag köpte dem för 20 år sedan men nu har de gulnat och är omodärna. Hur skall jag bara hinna...
Kram Moster

♥ Fyra årstider sa...

Idag har jag ett inlägg tillägnat dig!
Kram Lotta