torsdag 6 november 2008

WALTHER

I dag har det varit en sådan dag som man inte vet när den slutar. Jag började morgonen med att baka lussebullar med tilda. Och som vanligt när man börjar baka så saknas det alltid något, upptäckte innan min man åkte till jobbet att pärlsockret var slut. Han erbjöd sig att handla till mig och kasta in det i huset innan han var tvungen att åka till arbetet. Sagt och gjort så bakade jag på, och när jag skulle använda pärlsockret så gick jag till hallen och där till min fasa så låg ett strösocker paket.Detta är inget ovanligt när han handlar. Ringde min kära granne och hon skickade över hennes lilla med pärlsockret, det finns ingen underbarare grannar. Nu blev det dax för lunch ochTilda skulle sova. Klockan tolv kom moster som alltid ställer upp, för att sköta Tilda. Jag kastade mig i bilden, för att skynda mig till mitt andra jobb.I dag skulle jag vara lunchavbytare i tre timmar. Stressade både dit och hem. Glömde att just när jag skulle söva lillan kom schenker, med en hel pall med varor från Danmark. Ni kan ju gissa att jag blev överraskad, hade igår fått ett mail att varorna skulle komma först på tre veckor.
Här kommer lite inspiration, nu tror jag att det är dax att gå och lägga mig för jag är helt slut efter denna dag. Fast klockan bara är 19.06. Godnatt.
Kramis Tess

10 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åhhh så fina saker! Usch... även om de är en ganska så strulig leverantör så har de ju så mycket fiiint :)

Kram Jenny

Saramedflera sa...

Vilken dag! Men så fina saker du packat upp.
Kram Sara

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Å..både hus och kottar finns på min önskelista...!!!
Susanne

Granne med Selma sa...

Hej!
Förlåt att det tagit så lång tid att svara på din fråga angående tomtepåsen. har varit på utbildning och blivit så klok, så klok på kvällarna. datorn har fått vila:-)

Jag har en påse som du skulle kunna få köpa. priset hittar du om du går in på bloggen och sedan klickar in dig på Selmas granne på höger sida i bloggen. Dra bort 40 kronor för emballage och porto som ju inte behövs om påsen lämnas direkt:-)
Hör av dig om du fortfarande är intresserad. Vi besöker nog marknaden på lördag.

Kram Sussie

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!!

Underbara sake du fått i lådorna...

min bamsen står så fint vid min säng...ska göra reklam en annan dag...hihihi..

Ja du ...vissa dagar önskar man att man inte gått upp ens..hihihihi.
Skönt att gå å lägga sig tidigt ibland..

Kram nilla

Malin/Vita hjärtan sa...

Hihi, ja min karl kan vara likadan =) Så mycket vackra saker du fått, måste vara jätteroligt! Gillar verkligen din webshop. Hoppas du får en skön helg! Visst får du länka mig om du vill.
Kramar Malin

Vit Spets sa...

Hej!
Tack än en gång!
Jag är ju i det läge att jag kan icke bestämma vilket "hus" jag önskar köpa... helst vill jag ha ett där ett större ljus får plats. Vi får väl se om det blir något eller...
Hoppas Du hinner vila en stund idag då :)

Kramis
//Siv

Jumelle sa...

Hej !
Vilken fin blogg, ren och fräsch, det gillar jag. Ibland är det jobbigt med stress men är det stress som har med sin egen butik eller intresse att göra så tycker jag att det bara känns skönt att ha nåt att göra.
Kram Carre

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Ville bara titta in och önska dig en skön helg ♥ Ska genast in och kika i butiken.
Kram Lotta

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Stressa, det kan vi kvinnor...bara vi stannar upp o andas lite mellan varven, så går det ju bra....Härliga ting, förstår att det är kul när det kommer en leverans hem. Ha en underbar helg. Kram Pirre