torsdag 17 september 2009

Liten blir stor...

Tänk vad tiden går fort, nyss var han i magen våran först födda son. Och nu står han på egna ben tror han i alla fall. 10 1/2 år gammal och kan allt och vet allt bäst. Vill gärna bestämma vilken tid som gäller på kvällarna.
En tuff liten hocky kille som tyvärr växer ifrån mamma, rymms inte i min famn längre även om han vill. Skulle gärna vilja vara liten ena stunden och nästa är han bara stor.
Har börjat fixa ordning hans rum, leksakerna åker i lådor och ner i källaren.Passade på när det var träning att hänga upp en av mina skolplanscher på hans rum, och resultatet blev godkänt. Nu är det bara några gamla registreringsskyltar kvar på min lista att hitta till rummet.

Ha en underbar helg.
Kram Tesan

9 kommentarer:

Romantiska Hem sa...

Hej Vännen! Såå fina bilder, vill också ha en sådan klänning som du visar i inlägget innan. Tack för den fina reklamen du gör för vår bok i dina annonser. Ha en fin kväll. Kram Petra

annashusidingtuna sa...

Hej!
Ja, det är verkligen en skön ålder, vår stora son är också i den åldern och han är så mysig och de kramar man faktiskt får är ju bara för härliga, men man kanske är lite partisk som mamma...
Fint han får på sitt rum.
Kram Anna

Vit som snö sa...

Samma ålder som min stora tjej men hon är fortfarande väldans kramig mest jämt. Gruvar mej för när jag inte står så högt i kurs längre;-)
Det blir fint i hans rum med planschen. Tyvärr är ju regskyltar inte så lätta att hitta men dom skulle passa perfekt i ett killrum!
Ha en mysig helg! Kram Cilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej. Här har vi också en Hockey-kille, han slutade men har börjat spela igen. Men han är ju stor nu. Det blev fint med planschen och burkarna, förstår att han blev nöjd. Ha nu en riktigt bra helg.
Kramar
AnnaMaria

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Det går jättefort! Man får njuta den tid som är. Mina är 15 och 8...och ändå föddes de typ i förrgår;) Jag fattar inget jag!

Susanne

ღ Fyra årstider sa...

Vi har barn i samma ålder. Känner igen det där med liten och stor. Våran tjej har det så kämpigt i skolan också.

Har tänkt på dig varje dag.Jag hoppas att du förstår att jag tycker väldigt mycket om dig som bloggvän fast vi aldrig har träffats. De gör jag vad som än händer..bara så du vet.
Ha en skön helg
Kram Lotta

vit och pastell sa...

Vilken fin plansch! Jag har oxå en som jag inte riktigt har hittat en plats åt ännu! Barnen växer upp så fort. Det gäller att ta tillvara på tiden tillsammans.

Vilken oproportionerligt stor och arg reaktion du fått av Julia ang bilden. Hon kanske är stressad av att gårdsbutiken kanske inte kommer att löna sig,eller nåt. Då har du fått ta skiten för hennes ångest??? Märkligt!

Kram Maria

Matilda sa...

Ja, när man var 10½ då var man JÄTTESTOR minns jag. Nästan vuxen.

Hälsa honom så mycket från mig!

Linnéas klänning är från Odd Molly ja! Tror hon köpte den för ett år sedan.. eller kanske var det längre sen. Jaja!
Jag hittade inget Odd Molly nu när vi var i New York, men jag hittade en miljard andra saker istället.. så jag är glad ändå! ;-)

Minns inte vad affären i Härnösand heter som säljer Odd Molly. Men den ligger på samma gata som Lindex. Mitt emot om jag inte minns fel. Ungefär mitt emot alltså. Andra sidan gatan iaf! :-) Ganska liten, med brun inredning tror jag! (Sist jag var där iaf)

Ha det fint! KRAM från mig!!
www.matildasalmen.com

Vevve sa...

Tjusigt!
Jag längtar åxå att få plocka undan alla Tims leksaker. Fast samtidigt vill jag inte att han ska bli en dag äldre än han är nu. 7 år är en väldigt trevlig ålder måste jag säga...Trots lite grodor som hoppar ur hans mun ibland...
Ha det gott!
Kram Veronica