söndag 6 september 2009

Våran nya byggnad...

Pappa pappa behöver du mera spikar så du blir klar någon gång med våran nya byggnad.
Denna höst kommer jag aldrig att glömma, vi kom hem från stugan utvilade efter en månad på en ö. Vi har i denna familj hunnit bygga ett cykelskjul, riva ett garage invändigt och bygga ihop det med den gammla snickar verkstan. Och allt detta har hänt inom loppet av cirka 4 veckor.
Barnen har hjäpt till så gott det går, även min ena stora syster kom förbi en dag när jag inte orkade mera utan la mig ner på gräset och önskade att en god fe skulle komma och måla det sista. Och just då svänger hon upp på gården, glad i hågen och blev lite sugen att måla. Sagt och gjort fick hon låna mannens jobbarkläder och penseln i högsta hugg. Tror aldrig jag skrattat så mycket någon gång.
Men nu är det klart handtaget och låset till våran nya byggnad monterades i helgen.
Höst blommorna har fått flytta in i min nya balkonglåda.


Helgen har fortsatt i förra veckans tempo, den har bjudit på fotbollsmatcher x3,dockkalas i grannens lekstuga för små tjejerna, hockeymatch klockan 8.00 på söndag morgon, badminton 13.30, och dubbla fotbollsmatcher klockan 17.00 i kväll.Till på köpet har jag bakat kakor, frallor och gräddat våfflor idag.Men det går bra.

Kram Tess

2 kommentarer:

Kallholmen sa...

oj vilken energi du har, hoppas att din egen tid också finns nån gång.
Va kul det var att få träffa dig på mässan:)
Å vet du snart är det vinter så då går det inte hålla på ute mer, nästan skönt kan jag tycka det har varit lite mycke i sommar.
Kram Malin

Matilda sa...

åh så fint ni har det! ser mysigt ut! och vad tilda ser stor ut där på stegen!
vad är det huset ska användas till? jag blir ju nyfiken!! :-D

ja jag önskar också att vi bodde närmare varandra, då hade det blivit mycket fika och snicksnack! :-D
men ni är alltid välkomna hit om ni skulle ha vägarna förbi! det hoppas jag ni vet! tilly saknar tilda också, det kan du hälsa henne! ;-)

vi kommer inte komma upp något mer (vad vi vet) innan midsommar. men däremot så åker farmor och farfar upp dit idag! vet inte hur länge de är kvar, men eventuellt är de där när ni kommer! :-)

stor kram till dig!!
är du fortfarande intresserad av armbandet så kan du väl skicka ett mail till mig med info?

www.matildasalmen.com