fredag 30 oktober 2009

God Jul här finns det snälla barn...

I dag kom jultomten med ett efterlängtat paket till mig från Walter&co, nu är dom här zinkhusen som jag längtat efter. Vet att det är många som efterlyst när dom ska dyka upp och som vanligt får man inget leveransdatum. I veckan har det varit lite glest med inlägg när datorn kraschade, men snart är den tillbaka hoppas jag. Älskar bara den stora skylten Enjoy Christmas har sprungit runt här i huset med skylten i handen och hängt upp den lite över allt. Barnen har bara skakat på huvudet. (Mamma det är inte julafton utan Halloween, ja jag vet.)
Hur många hus rymms det i ett hem, har redan en hel familj men några kanske får flytta in i alla fall. Kika in på www.tildasmamma.se så får ni se fler nyheter från Walter&co.
Ha en underbar helg, här blir det spökfest i morgon.
Kram Theres

9 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Hej, allt väl?

Vad mysiga hus, kan tänka mig vad fint det skulle lysa i ett annars mörkt rum.

ha en toppen helg. Kram Pirre

hemma hos lilla mej sa...

Visst är dom mysiga dessa hus .Jag har dom Lyser ju så mysigt.Vilken fin skylt.a en mysig och härlig helg kramizar ~~~~~RITA~~~~~-

Vit som snö sa...

Men goaste Tess!!! Jag hade ju bestämt att jag hade nog av Walther i mitt hus...nu ser jag att jag kanske behöver fler...
Måste flirta med mannen nu;-)
Kram Cilla

Skatan sa...

Hej!

Ursäkta att jag behöver skriva den här vägen om detta ärende! Jag måste be dig att A. kontaktar oss. Vi har försökt nå honom länge nu utan framgång. Är du snäll och ber honom läsa sin e-post vore vi tacksamma.

Ursäkta än en gång att jag tar det den här vägen!

Trevlig helg :)

Anna

Kirsebær sa...

Så flotte hus! Gleder meg til jul, kjenner jeg. ;o)

En riktig god lørdag ønskes deg og dine!

mig & alice sa...

Hej min vän.

Den skylten köpte jag faktiskt ifjol och bara älskar den!

Skulle också kunna ha hur många som helst av dessa hus :-).

Hoppas att ni har det mysigt på spökfesten...det hade vi hemma igår :-).

HA det bäst min vän.
Kraam
Melinda

ღ Fyra årstider sa...

Ska ta tag i att skicka flaskorna..kommer inte ihåg vilka jag lovade bara..men en stor har jag lagt undan och två små. Du kan få något större i klarglas också. Jag har så mycket så det blir aldrig av att åka till posten.

Ska nog fota lite saker från Tildas mamma och visa på min blogg..gris och det fian hjärtat jag vann. Blev sugen på alla fina zinkhus..men det får nog dessvärre vänta.
Kram Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Dom där små husen är så söta, det är så fint med flera i grupp. Nu ska du kika in hos mig om du vill se saker från Agneta som broderar.
Ha en fin söndag
Goa kramen
AnnaMaria

jakt,skor,barn,inredning sa...

Så underbara zinkhus! Nilla