måndag 2 november 2009

Tjuvstart...

Helgen har bjudit på spökfest med grannarna, träningar och aktiviteter för barnen. Själv har jag mest varit inne med lillan som fortfarande är sjuk med feber och en hemsk hosta som inte vill ge sig. Passade på att möblera om lite, och äntligen har allhelgona helgen passerat. För mig brukar det vara start skottet för julförberedelser, lite smyg pyntning och i år ska jag göra en ordentlig planering så jag har dom flesta inköpen klara innan första advent. Tänk om jag skulle lyckas handla alla julklapparna klara i tid så när december börjar hinner man mysa på kvällarna och bjuda nära och kära på glögg. Och inte känna den dära stressen att man inte hinner mysa.
För det bästa som finns är att krypa upp i soffan och mysa med en bra tidning eller någon stickning med en kopp glögg.
I veckan är mitt mål att jag ska hinna träffa en annan bloggare som gäst jobbar i min stad i veckan, ser fram emot det.
Kram Theres

8 kommentarer:

Kirsebær sa...

Så koselig dere har det!

Her har vi også et ønske om å bli ferdige med julegaveinnkjøp før 1. desember, slik at vi kan kose oss med pepperkaker, gløgg, koselige filmer og andre "juleting" i hele adventstiden. :o)

Ønsker deg en riktig fin mandag!

hemma hos lilla mej sa...

Håller med dej helt.Ska nog oxå fixa under november mycket så man kan njuta i december i stället för att stressa.Det är bra att blogga man får tips på en det ena.....Ha en härlig måndag och att tösens hosta ger sig inte skoj.Ha det gott kramizar ~~~~RITA~~~~.

jakt,skor,barn,inredning sa...

Åh så mysiga bilder. Hoppas tösen piggar på sig snart. Nilla

Nattmia sa...

Ja vad trevligt det hade varit om man varit klar innan december.. Men i år tror jag att jag i stort sett är det, har redan handlat en del julklappar till barnen och sedan d. 29/11 skall jag till Ullared då handlas resten, hoppas jag :-)

Ha en bra resterande dag..

Kram
Mia

livet på utanäs sa...

Hej !
Ja, jag anar vem det är :)

"Smygpynta" var ett bra tips , då kan jag ju genast börja :)

Det andra tipset att köpa julklappar i tid är också bra , för då borde man ju kunna njuta istället för att jäkta runt som en skogstokig tomtemor ...

I år , I ÅR ska det bli annan ordning !!! så det så ...

Ha det gott i Skellefteå !
Kram Sussi O

Ingalill sa...

Mysiga bilder!! Ja, visst är det bra att handla julklappar redan nu?? Så skönt när det inte är lika mycket folk i butikerna heller!! Ha det gott!!

AkH sa...

Så fint, underbar ljuslykta. Jättefina bilder på ditt hem du visar! Ja, det är skönt att vara ute i tid och inte behöva jäkta. Mysig helg ni har haft,hoppas veckan blir lika bra!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

linéa sa...

Vad mysigt och fint du har det! Jag försöker oxå med lite planering i år, får se hur det går med det.
:-)