måndag 19 oktober 2009

Vit romantik med blommor och i plåt...

Efter en helt galen helg med hockeycup i dagarna tre var familjen helt slut på söndag kvällen.Efter en mysig familje middag och alla samlade började jag ladda om mina batterier, måndag morgon bar det iväg till Ikea.
Kanske låter det konstigt och att jag jublar över en liten shoppingresa på enbart ca 30 mil enkelresa, till närmaste Ikeavaruhus. Men vad gör man inte här uppe i norr när det inte finns ett Ikea varuhus i varje stad.
Några större planer vad som skulle shoppas hade jag inte utan inspirationen fick göra sitt, och vad händer direkt när jag kommer in så står där dom mest underbaraste fåtöljer i grå och vitrutigt tyg. Finns det fler än jag som någon gång har känt hur saker ropar efter en så till slut kan man inte låta bli att köpa hem just den saken. Men idag var jag stark det blev inga fåtöljer dels kostade dom nästan 1900kronor styck och det fanns inte med i mina planer.
Men vad händer runt nästa hörn jo där står det helt otroliga lilla bord i plåt och med blommor på skivan. Jag föll direkt och lillan hade redan börjat packa ner bordet i korgen. Sagt och gjort fram med papper och penna och vips fanns hylla och fack nerskrivet.Vidare genom varuhuset och in på barnavdelningen och där mitt framför mig gav jag fram ett litet tjut det fanns ju stolar till det lilla bordet jag sätt.
Mormor som var med blev övertalad till en förjulklapp som jag brukar kalla det, stolarna kommer från mormor och morfar tomten som redan lämnat sitt paket hos oss.Tildas nya rum börjar ta form, hel heten kommer en annan dag. Visst är det underbart? Ett snabb stopp i Luleå på vägen hem och vad som fyndades där kommer en annan dag.
Kram Theres

12 kommentarer:

Unknown sa...

herregud, 30 mil enkel resa till ikea?! (känns som att det inte riktigt är läge att säga att jag bor 10 minuters promenad ifrån ikea här i uppsala..)
;-)
men FÖRSTÅR att du åker så långt. ikea är bäst! hihi!

jättejättekul att du gillade presenten!! glad jag blir! :-)

KRAM
Matilda
www.matildasalmen.com

Photo by Maria sa...

Och jag som tycker jag har långt som har 5 mil :-S
Men vad sött bordet och stolarna är.. Perfekt i ett barnrum :-)

Kram
Mia

Sjabbig men chic sa...

Helt, helt underbart! Och vi har nästan 20 mil till närmaste IKEA och dit åker vi på shoppingtur.

Ha det fint!
Lisa

hemma hos lilla mej sa...

Gomorron !30 mil enkelresa,ja men man måste få komma hemifån ibland.Vi har 20 mil tur och retur.Vilket helt underbart bord till ett barnrum.Kanon.Ha en mysig tisdag kramizar ~~~~~~RITA~~~~~.

Jenny sa...

Hej Teres!

Oj, 30 mil till närmaste IKEA?? Då är vi bortskämda som har 2 varuhus inom några mils avstånd;) (bor utanför Göteborg..)

Vilka söta möbler!! Var de dyra?? Såg ju direkt framför mig hur bra de skulle passa i min söta systerdotter Veras rum:)

Ha en bra dag!

Kram Jenny

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Såå fint!
Jag har stått o klappat på de där små möblerna jag med!!

Kram Jeanette

Vit som snö sa...

Jaa, jag vet ju att man kan åka dessa mil för Ikea;-)
Den där gruppen var ju bara heeelt underbar!!! Vilket rum hon ska få!
Kram Cilla

Signe 1 sa...

Ja Ikea är värt alla dessa mil, jag håller med dig fullständigt;-)!!Åhh supersött bord och stolar du hittade, me like! Kram Sofia

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!


åååå men gud sååå rart...förstår att det fick följa med dej hem...

jag ska till IKEA imorron å det verkar ju farligt...hihihiihih

Kramizz Nilla

Tanjis sa...

Oj,vilken shoppingtur!
Jag ska inte klaga då som har knappt 2 mil........
Det var verkligen fina stolar och bord som fick följa med hem! :)
Ser jättefint ut!

Anonym sa...

Hej!
Jo det är lite galet med 30 mil resa =) Va snyggt bord och stolar! Fanns dom på Ikea? Va bra!
Kram

Ingalill sa...

Ja vad gör man inte för att få gå en runda på IKEA med lilla pennan och blocket!!! Vi åker ju ner till Sundsvall och det är ju intte heller så nära. Men vilken lycka och harmoni det är på vägen hem!! Man vill bara hem och montera och titta på sina fynd..Ha det gott!