lördag 27 februari 2010

Odd molly till barn...

Ett litet shopping tips visst ser det ut som en odd molly blus för barn. Med en febrig liten prinsessa hann vi in på Lindex i dag när pojkarna skulle skjussas till slalombacken och skattjakter och mannen 10mil bort på skidlopp.Där hängde den mitt framför oss tjejerna i familjen, och rosa Tilda var såld på en gång och mamman inte sen att plocka åt sig en.
Hon fyller ju trots allt år till veckan, så en liten födelsedagsblus blev ju perfekt.Men vi kunde inte hålla oss när vi kom hem utan var tvungen att prova den.Kolla in dom underbara detaljerna visst skulle man önska att det stod odd molly och att den var i min storlek.

THE CAT CANT FIND LITTLE ME... står det bak på ryggen.
Dax att börja med lördagsmiddan,pepparstek med potatisgratäng.Kan även hända att jag hinner baka ihop oliv bröd också till maten.Sen blir det melodifestivalen med pernilla wahlgren, min idol när jag var lite.Vem tror ni satt framför tv:n och spolade tillbaka video bandet för att lära sig piccadilly circus utan till.... Jo jag.
Ha en underbar lördagkväll.
Kraaam Theres

7 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh du..jag har nog allt sett de där kläderna..en kompis till mig har små tjejer som hon har köpt dom till !!! Sååå fina..
Vet du, jag har vunnit Odd Molly plagg på Tradera, flera tunikor till kanon pris..man blir sååå glad..har nu en grå tunika som jag väntar hem..lycka..
Kraaam Anette

Photo by Maria sa...

Jättesöt.. Näsan så man längtar tillbaka till tiden då min Amanda var i den åldern, då man ännu kunde bestämma kläderna :-) Hon är 16 nu och mamma har inget att säga till om..

Kram Mia

Ett Vitare Hem sa...

Men åh vad söt, attans att jag inte har nån så liten skrutta längre ;o)
Ha en fin söndag!
Kramis/LenaS

Britt sa...

Åh, va söt! Den skulle jag oxå kunna tänka mig...

Pernilla wahlgren, henne har jag mimat till många gånger.. ;-)

Kram britt

Vitaboet sa...

Nemen vilken liten skönhet. Den måste jag köpa till min lilla systerdotter;).

Hoppas du/ni haft en strålande helg. Kram

Jessica sa...

Hej
tack för snabbt svar om fågelburen!

Jättesöt tunika! Skulle gärna köpa en till mig själv!
Må gott
kram Jessica

Pixi sa...

Jättesöt blus!!=)