lördag 15 maj 2010

Familjehelg...

Tid för familjen är det bästa som finns, inga måsten.Man tar dagen som den kommer och bara njuter, hinner stanna upp och lyssna på barnen och vi vuxna är inte stressade.I helgen har vi smygit i väg till stugan, här njuter vi. Ingen bryr sig om barnen har smutsiga kläder eller är svarta i ansiktet av lek och bus.Hoppas hoppas att barnen inte ska bli för stora att följa med till denna underbara Ö... För mig är det som saltkråkan, vi åker 37mil söder ut sedan blir det färja över till en ö och därefter båten till nästan ö. På sommaren är det fullt med barn i alla åldrar i stugor och sjöbodar, vi har ett litet kapell, fotbollsplan, kiosk och dansbana kan det bli bättre på våran ö... Jo vi har varandra.
Ha en mysig fortsättning på helgen.
Kraaam Theres

7 kommentarer:

Jenny sa...

Vad härligt det låter Theres!
Livskvalitet:)


Ha det bra!

Kraam Jenny

Gammelbålsta sa...

Hej!
Vad skönt det låter att ha en stuga på en sådan ö. Rena drömmen. Ha det bra kram Aydan

Vevve sa...

Ja det är ju en bit att åka, men det är det ju värt! Det är verkligen mysigt hos er även fast vi bjudits på mycke regn där!
Vi ses snart! Tilda måste kolla posten när hon kommer hem...

Lilla gårdshuset sa...

Låter verkligen som Saltkråkan!

Kramis/Heléne

Min plats i solen sa...

Hej!

Det låter som ni har haft en helt underbar helg i ert eget lilla paradis. :) Härligt! :)

Ha en fin måndag!
Kram Lotta

Tigris Predikantan sa...

Låter underbart!
Me like!
:)

Matilda sa...

ja det var några härliga dagar uppe i stugan! (haha, låter alltid så kul när du säger "ner till stugan" när det för mig bara är "upp upp upp" :-)

tack själv för trevlig helg! och tack för god sik! ;-) vad skulle vi göra utan er! få fånga spigg i vassen med en håv kanske.... ;-)

kram!!

www.matildasalmen.com