lördag 8 maj 2010

Härlig lördag...

Vaknade tidigt efter en helkväll med underbar mat och goda vänner som avslutades med utgång.Alla barnen sov borta och vi som skulle sova ut på morgonen och bara njuta av lugnet, givetvis vaknade mamman i huset pigg som en mört 06,15 pip.Frukosten intog jag på bron i solsken och fågelkvitter och inget tjat. Inspirationen sprutade inom mig, började med att kratta gården och rensa lite land efter den hårda vinter.Hittade ett gammalt fönster utan glas som fick lite hönsnät på sig, och hamnade på bron med lite små detaljer.

Denna underbara gamla slitna stol fyndade jag i veckan, det är inte klokt vad folk kastar. I veckan ställde vi ut grovsopor som sopgubbarna skulle hämta. Älskar och hatar detta påhitt, under mina promenader spanar jag på högar som står så fint och väntar att bli kastade på tippen. Och vad händer mitt under en solig promenad står stolen som bara ropar på mig. Visste inte riktigt hur jag skulle lyckas bli ägare till den. Men efter en liten fråga så skrattade den äldre damen att jag mer än gärna fick lasta in den i bilen, bara hon slapp se den igen.


(liten fransk korg, lerkrukor,skoltavla och ljuslykta allt från www.tildasmamma.se)

Så här ser det ut på våran bro för tillfället, en liten läs hörna för mamman att njuta i det fina vädret.Ha en fortsatt mysig i helg.

Kram Theres

1 kommentar:

LantlivsAnette sa...

Åhhh vad mysigt, med frukost ute..
Tyst och stilla, jag kliver alltid upp först i det här huset..gillar när det är tyst..
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette