måndag 10 maj 2010

Sommarvindar...

I morse när jag vaknade utvilad till solen som lyste, så sprutade inspirationen jag vill göra om över allt just nu. Både inne och ute.Ritar för fullt på våran nya altan som kanske hinns med i sommar, drömmen är att ha en öppen planlösning med halva under tak.
Och ett litet ute kök, med gasolgrillen inbyggd. Tänk att drömma kan göra en på gott humör. Oftas när jag har en ide så ritar jag och bläddrar i mina klippböcker där det finns sparat bilder ur underbara hem. Kanske just ditt hem finns med i min lilla bok.
(fattimansljusstakar,och keramikljuskopp från www.tildasmamma.se)

Meddans jag kokade välling och havregrynsgröt till barnen så hann jag med att pyntat om på morfars gamla silverbricka som fick komma in i köket igen.Älskar prästkragar i alla storlekar, men tyvärr får det bli några fusk just nu men ganska äkta i alla fall.

Till helgen hoppas jag verkligen på riktiga SOMMARVINDAR.
Kort vecka för oss,ha en underbar dag.
Kram Theres

4 kommentarer:

LenaS sa...

Åh vad härligt det låter med nya altan och ett litet utekök!
Ha en finfin eftermiddag!
Kramis/LenaS

hemma hos lilla mej sa...

Mysigt med ny altan och litet utekök.Önskar dej en skön kväll Kramar Rita ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilket vackert ord på den vita koppen, du har gjort jättefint på brickan. Ska visst komma in ryssvärme till helgen, det ska bli riktigt skönt. Är lite trött på och frysa. Hoppas du får lagat din dator, jättejobbigt och vara utan.
Ha en fin vecka
Stor kram
AnnaMaria

Min plats i solen sa...

Visst är det härligt att få drömma och planera? :) Här hemma drömmer vi och planerar kring våra kommande projekt - ett växthus samt en patio. Jag tror att det är rätt bra att få gå och planera en tid och fundera igenom sina planer. Så att det verkligen blir rätt när man väl sätter igång med det praktiska arbetet. Lycka till med er altan! :)

Sköt om dig!
Kram Lotta