måndag 17 oktober 2011

Jag ska köpa vingar för pengarna...

Tänk att snart är det november och då får man faktiskt börja julpynta, älskar tiden före jul när jag kan pynta lite varje dag om jag så vill utan att någon säger något. Redan nu har julkänslorna kommit hos mig, dom brukar alltid dyka upp tidigt när jag jobbar och fotar till butiken. Jag vill ju skapa lite julstämning till vissa kort så det är ju inte konstigt om små granar kommer in i huset tidigt.Rött och rutigt har nog ingen missat att jag gillar året runt, blev så glad förra veckan när varor packades upp och dom små vingarna och löpare i samma tyg var med.
Vingarna sitter redan på mina fin stolar som en extra liten dekoration för kommande högtid.
Solen lyser så härligt in i punschverandan så nu blir det en kopp te och pepparkaksbullar(skånska pepparkakor).
Kram Theres7 kommentarer:

nordingården sa...

Åh vilket vackert rum, perfekt för att julpynta i!! På inte tal om att äta julmiddag ! ! Jag älskar julen och allt därtill jag med, advent är en mysig tid, att få plocka fram å dona lite var dag! ja, jag såg att Allers Jul redan var ute, unnderbart! Jag tror att jag kommer med i nästa Lantliv också, så då får du en inblick i julen på Nordingården=) Ja, visst är är örhängena snygga, jag älskar dem, de är inte stora på örsnibben, ca 1 cm breda och bara 1,5 cm till hjärtspetsen...Ha en skön & rolig kommande tid! Mari.

vi i villa ville kulla sa...

Ååååååååå vilket fint punschrum du har!!!Vilka fina änglavingar som sitter på stolarna man känner sej säkert som en när man sitter på en.
Ha en mysig dag!
Kramkram Lotta

LantlivsAnette sa...

Nämen åhhh så fint !! Jag har ju också mycket rött året runt..
Du, klänningen har Country dreams tagit in, den kommer ca 2 December i deras webbutik..vi får hålla koll åt varandra, för klänningen den ska jag bara ha....
Kraaam Anette

Anonym sa...

vad fint..

Nattmia sa...

Röd- och vitrutigt är så snyggt och allra helst till julen.. Det ser så fräscht ut =)
Här är en till som längtra tills man "lagligt" får pynta..

Kram Mia

Gabriella sa...

super gulligt med dom små vingarna
kram

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Men åhhh så fint ni har det:)
Längtar också efter julmånaden..underbart!

Må så gott
Kram Susanne