lördag 29 oktober 2011

Nya Lampor...

Älskar att ändra om och pyssla här hemma, tyvärr känns det som om tiden aldrig räcker till för en fyrbarns mamma...Men idag äntligen fanns det en stund över när alla barnen hade kompisar och huset var fullt med glada härliga barn/tonåringar. Vips så sprutade inspirationen och mitt gamla jag kom fram, hissgardinerna i punschverandan åkte ner. Känns helt rätt med öppna fönster och mycke ljus som kan strömma in. Och i fönstrena fick dom nya lamporna flytta in.
Skäms nästan att säga att jag varit utan lampor i punschverandan sedan vi byggde den, med jag har verkligen letat men inte lyckats hitta just dom jag ville ha. Men nu blev det två stående lampor med vita fötter och linnefärgade tryckta skärmar.En tidig julklapp till mig själv.
Kram på er alla och glöm inte ställa om till vinter tid.
Theres

1 kommentar:

Hjem Kära Hjem sa...

Visst är det super när andan faller på o man får göra det man har i huvudet!! O att det finns tid till att göra det, inte minst c",)
Ljuset är på väg bort här, nu väntar ngr månader med mörker o snö. Inget jag direkt längtar till. Tur att advent o julen avbryter lite o så är det ju vår i maj igen!!

ha en fin söndag, KLem Anna