onsdag 25 april 2012

Loppis och blogg problem...

Äntligen lyser solen i dag och jag är ledig, känns underbart att bara vara idag trots lite ärenden som står på lappen. Har inte varit så sugen på loppisar på ett tag, kanske för det känns som om det svämmar över med prylar och gamla saker här hemma...
Men i går efter jobbet svängde jag förbi en av mina favorit ställen här i stan, och på samma hylla stod där två små gamla vita skålar och små glas(som jag har förälskat mig i). Glad i hågen lämnade jag butiken med små fynd och 40 kronor fattigare men det var det värt.Dom får nu pryda min hylla i köket bredvid min ny inköpa blomma.
I går när jag skulle som vanligt trodd jag logga in på bloggen,blev det bara kaos...hade nog läst någonstans att den skulle uppdateras men det här är inte roligt.Känner mig som en kalv på grönbete med alla nya funktioner och upplägg som jag måste prova mig fram för att lyckas göra ett inlägg. Håller tummarna att dom byter tillbaka till den gamla hederliga versionen.
Ha en bra dag/Theres

8 kommentarer:

sussi sa...

Ja jag håller med det var Inge kul alls fy. Jag håller ockå tummarna att dom går tillbaka. Ha en bra dag kram sussi

LantlivsAnette sa...

Åhh vad fina skålar du fyndade..
Jaa, jag säger detsamma..ujj vad jobbigt då blogger har ändrat sig..blev lite rädd där ett tag, men tillslut kom det ett inlägg från mig också..
Kraaam Anette

♥ Fyra årstider sa...

Vad fint du fått i köket.

Kram Lotta

Photo by Maria sa...

Jag har haft den nya versionen ett tag.. Tog det redan när man fick testa, så nu har jag vant mig och gillar detta =)

Så fint du har på dina hyllor och det måste ha varit värt att bli 40 kronor fattigare, så fina klippa =)

Kram Mia

Lilla Majken sa...

Vad fint! Jag tänkte ta en sväng till loppis i helgen och leta efter korgstolar. Lycka till med blogger. Jag har haft den nya versionen ett tag nu, jag har varken lärt mig den gamla eller nya versionen ordentligt, hihi.

Kram Therese

Lilla Blanka sa...

Hej goa Theres!

Javisst blev man lite vilsen med det nya administrationsgränssnittet, men man vänjer sig nog snart :)

Du undrade om Goas terriner och japp, jag tror säkert att hon har kvar ett par stycken(hon hade väldigt många) så jag tycker att du kan maila henne på hviturlakkris@live.se och fråga om hon kan skicka.

Kram
Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var fina loppisfynd, såna små glas är så fina och duka med bredvid ett större. Och vet du, man kan välja om man vill ha nya versionen av blogger eller gamla. Vill du ha gamla så tryck på det lilla hjulet överst till höger på översiktsidan och välj sen gamla blogger. Tar nog ett tag och klura ut det här nya, jag tyckte det blev så små bilder och pyttetext.
Ha en fin vårdag
Varm kram
AnnaMaria

Drömmen om ett hus på landet sa...

Verkligen kalv på grönbete... Men det är väl som med allt annat.. ger man det tid så funkar det oxå.. men hrm vad klurigt det var.....
Verkligen gamla minnen med de glasen.. uppväxt med de samma
Trevlig helg.... Jeanette