måndag 28 maj 2012

Kärlekssemester...

På med storstads skorna inte snygga men bekväma att gå långt i... helgen bjöd på en mini semester för två utan barn. Vi bilade ner till stockholm på torsdag och tog in på ett vandrar hem ute på Gärdet på östermalm,eftersom det nästa var fullbokat över allt pga av elitloppet just denna helg så. Men inget att klagar på kan varmt rekomendera detta fint vandrarhem, centralt läge och fräscht.

När vi checkat in på natten när vi kom fick vi varsin påse med lakan och handdukar att bädda själv(tyckte det var lite gulligt när vi gick till rummena med varsin påse).

Nybyggt eller totalrenoverat var min känsla av rummen.Och extra förtjust blev jag i dom röda pinnstolarna som fanns både på rummen och i frukosten.Dom skulle lätt fått flytta med mig hem.

Mysig liten frukost som innehöll det jag önskar på morgonen, åt frukosten själv eftersom min man åkt i väg på jobb.

Promenerade in till stan lagomt tills alla affärer skulle till att öppna.En av mina favorit affärer som jag gärna drömmer mig kvar i är Bruka design brevid NK. Finns så mycket att se och inspireras av på denna affär. Så efter en och en halv timma hade jag både pratat runt med personalen och handlat en påse full till stugan.


Ett måste för mig när jag besöker storstan är ett fika på NK på nedreplan. Lite dyrt är det men rena lyxen tycker jag själv, och vips dyker det upp en och annan kändis på samma ställe.Shoppade vidare till mitt på dagen och mötte sedan upp min kära och vi styrde bilden norrut igen mot stugan i Härnösand.
/Theres

3 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhh vad mysigt du har haft det !! Perfekt, shopping också fika !!
Kraaam Anette

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

så mysigt att få vara molalena med maken i Stockholm..utan barn kan man ju unna sig lite dyrare gott eller hur;) ha det nu så underbart
Kram Gabriella

Hem & Drömmar sa...

Så många fina inlägg jag har att läsa ikapp, var ett tag sedan jag tittade in.
Ser ut som om du fick en härlig dag i storstaden. Lyxfika brukar jag oxå kosta på mig ibland.
Ha de gott, kram Ing-Britt