onsdag 9 maj 2012

Vakre hjem...

Innan helgen kom Vakre hjem special nummret i brevlådan, kommer ni ihåg att jag efterlyste denna tidning. En bloggläsare var så snäll och skickade den till mig från Norge(eftersom den bara säljs där). Tror det var den bästa tidningen på länge som jag verkligen inte velat slita mig ifrån på hela helgen.Tack så mycket för tidningen och dina fina ord det värmer.

Underbara tidningen bjuder på flera underbara reportage med sommarinspiration som gör att man längtar ännu mer till sommaren.

Dagbädden/bäddsoffan från ikea på den vänstra bilden upptill är bara så snygg, äntligen har jag nog övertalat min kära man att det blir en sådan till stugan våran säng där är inte skön så med denna blir det mer plats och förhoppningsvis kommer vi sova bättre.

Ha en bra dag alla/Theres

6 kommentarer:

Marie sa...

Härliga bilder i tidningen, man får verkligen sommarkänslor!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Anonym sa...

Hej tidningen kan man köpa på ica i Arvidsjaur...

Villa Björkenäs Backen sa...

God moron
på Coop Forum
finns den och även på Bresbyrån...ha en fin dag !
Och vissa spelkiosker ;) en tips

Härliga bilder ! Kram.

Tess på Tilda och Mamma sa...

Tack för tips om tidningen men tyvärr säljs just dessa specialnummer bara i Norge, vanliga nummer av VAkre hjem går att köpa i sverige men inte dessa specialnummer deras redaktion jobbar på det eftersom efterfrågan är stor.
/Theres

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Anna är en pärla, så gulligt och skicka tidningen till dig. Vi har stugan några mil från gränsen, passar på och köpa såna fina tidningar när jag är i Norge.
Kramar
AnnaMaria

Mariette sa...

Vissa nummer är bara så där åh UNDERBARA och man vill ha allt...
Roligt!!!!

Ha en fin fin dag!

Kram Mariette