fredag 11 januari 2013

Bänkskivor...

Nu är det helg igen, veckorna bara springer fram.Är det för att man blir äldre som tiden går fortare eller är det bara jag som känner så?
Min rosa rutiga gardiner har fått komma fram, kändes helt rätt. Älskar mitt kök även om det är litet och jag alltid har drömt om ett stort bondkök,där alla ryms och inget behöver sitta vid andra bordet.

Om det är något jag skulle vilja ändra på, så drömmer jag och hoppas att min kära man plockar ner spottarna och balalkinen (tror jag det heter)som dom sitter i ovan för diskbänken. Skulle gärna vilja ha två hängande lampor istället där. En till sak som jag nog inte får igenom är att byta bänkskivor till vita.......det är så fint när jag ser det hos många andra men min man har gjort våra bänkskivor och han gillar dom så jag får nog lugnt vika mig i den frågan.
Nu väntar biblioteks besök och fika med lillan, hennes älsklings utflykt.
Kraaam Theres

5 kommentarer:

Villa Hasselbacken sa...

Så fint du har i köket och jag förstår vad du menar med spottar och bänkskiva... har en man som älskar lampor av alla de slag fast helst spottar...
Jag tycker bänkskivan är jättefin som den är också.
Åhh, så mysigt det låter med besök på bibliotek och fika på det. Jag har ständigt dåligt samvete för att jag inte hinner vara med våran minst men jag tröstar mig med att han älskar att vara på fritids och väljer hellre det än att åka bussen hem ibland.
Kram Lena

Villa Björkenäs Backen sa...

Haloj !

Kan förstå honom också likaså so. jag förstår dig ;)
Men ibland kanske kan du bara använda hårdvaxs olja med vitt pigment i.
Jag gjorde så med våra tillfälliga bänkskivor från IKEA.
Annars är det väldigt fint som detmär ich det ger ju en sån härlig värme.
Gillar er stil !

Ha nu en riktigt God helg ! Och en mysig fikastund ! :)
Kram

Maria sa...

Hej.. Vilket fint kök du har.. Fint med lite färg också..

Ha en bra dag.. Maria..

Anna-Leena sa...

Alla kök trots sin storelk har charm och ni har ett fantastiskt fint kök. Det är så fint med rosa känns så härligt vårigt.

Mvh Anna-Leena.

Jenny sa...

Hej!
Tycker ni har ett fint kök men jag förstår vad du menar:)
Själv försöker jag få min sambo till att köpa ett slagbord till vårt matrum. Han har varit helt emot det men jag tror att han kan övertalas;)

Ha en skön söndag!

Kraam Jenny