söndag 20 januari 2013

Knoppbräda...


Har några loppis knoppbrädor lite varstans i huset, en del på väggen och andra i förrådet och väntar på rätt ställe.Den ovan var min första jag hittade hos en farbror, som ofta stod med sitt lilla släp på våran ute loppis för några år sedan. Tror nog inte han glömmer mig i första taget, jag hoppade jämn fota och jublade när två likadana låg i en låda bland hans skräp grejor (enligt han själv).  Finns en hel del nytillverkade i samma stil, men älskar verkligen dom gamla som har en hel livstil bakom sig.Snygga för ögat både med och utan saker.

Längtar till sommar och ute loppisar.

Ha en bra dag/kram Theres

3 kommentarer:

Sirpa sa...

Hej! Ju, konstigt att man alltid gillar de som ser ut att ha "levt" lite längre. Jag tycker det är roligt att tänka vad sakerna har varit med om! Ha en skön söndag!
Kram Sirpa

Photo by Maria sa...

Knoppbrädor hade jag tänkt att leta efter med, om jag bara kommer iväg på loppisar, blir ju för tusan aldrig färdig att åka iväg..
Snyggt är det oche helt klart lite finare och charmigare med gamla ting..

Kram Mia

Villa Hasselbacken sa...

Jag letar alltid efter knoppbrädor men har hitills aldrig lyckats hitta någon, men skam den som ger sig. Snart ligger det nog någon liten goding i någon låda och väntar på mig också.
Kram Lena