torsdag 10 april 2008

april

Hej igen !

Jag har en EFTERLYSNING jag behöver ett GAMMALT FÖNSTER.

Har bestämmt mig och övertalat min man att få såga hål i köksväggen in mot vardagsrummet och sätta in det där.Det kommer bli jätte snyggt.Tyvärr har jag inget ledigt just nu,har haft flera som jag använder till annat.

Och som ni vet så ska det redan ha varit gjort, HJÄLP jag vill ha det nu...

Kramis Tess

Ps Vore bra om måttet är ungefär 1.20 x 0,45 men allt av intresse

5 kommentarer:

Vit spets sa...

Hej Tess!
Välkommen du oxå till bloggvärlden ;) har själv varit igång snart 1 mån = bloggfebern bara stiger ;))) Butiken Lilla Lövskär ligger på området Kronan i Luleå i hus H1 - åker du till Lövskär hamnar du längst ut på Hertsön där är en hamn/vinterväg på isen. Sedan är ju faktiskt My Home i Kalix en favorit. Jag måste nu återgå till din blogg för att kika lite till.
Ha det
//Siv

Annika sa...

Hej o välkomen in den magiska bloggvärlden. Har själv börjat nyligen men var inne och "tjuvläste" ganska länge först. Massor av ideer och tips finns överallt. Blogga på, jag kommer att titta till dig så jag länkar dig hos mig om det är okej? Kramar från Värmland. Annika

Frida sa...

Hejsan!
Kul att hitta till din sida! Ser att du är ny i bloggvärlden och så är även jag! Kanske kan dela lite råd och tips om denna stora värld!
Jeg vet tex inte hur man gör för att få in en statistik på hur många besökare man har.. Vet du?
Ha en underbar helg!
Kram Frida

MiaMaria sa...

Hej!

Välkommen til bloggvärlden...
Fina saker du visar...

Ha det så gott!

Miamaria

tess sa...

Hej alla vänner!
Kul att så många hittar in till mig,och att jag har börjat bli länkad det är inte så lätt annars när man är ny tror jag.Och till Frida kan jag tyvärr inte hjälpa ännu med statistiken för jag får inte igång den själv.

Kramis Tess