lördag 8 september 2012

Här i norr har hösten verkligen kommit, det är nästan noll när vi vaknar på  morgonen.Jag vill bara kura framför brasan och tända lite ljus på kvällarna. Har möblerat om lite granna i köket, isskåpet har fått flytta in från vardagsrummet.(tyvärr var ett ben utbytt på skåpet när jag hittade det, skulle verkligen behöva måla det men vill inte det ska bli fel färg).

Sen kväll blev det i går, nyheter till butiken har kommit under veckan och tyvärr har tiden inte räckt till så då fick det bli kvälls jobb.Det är baksidan att ha eget. Kika in i butiken www.tildasmamma.se för mer inspiration.
Kraaam på er alla och njut av helgen/Theres

5 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Bara så fint skåp.Ja nu är det höst ,bara så mysigt att tända ljus och mysa.Kan tänka mej att du har fullt upp med allt nytt som kommer hem och ska packas upp.Men mycket att göra.Önskar dej en skön och härlig lördag.Kramar Rita ♥

G:a Affären sa...

Isskåpet är så läckert, att ena benet är utbytt gör inget!
Här var det också kallt i morse, jag eldade igår och tände massor av ljus. Visst är det mysigt!

Önskar dig en fin helg!
Cia

Nu ska jag kika in i butiken.

Villa Hasselbacken sa...

Åhh, så mysigt det ser ut och jag tycker inte det gör något att det ena benet är omålat. Bor ju längre söderut men vi hade sex grader när klockan var åtta i morse så det är bara att gilla läget.
Kram Lena

Huset på kullen sa...

Vilket mysigt skåp inte behöver du måla den är snygg ändå. Ja kylan kommer fort men vi sk få 25 i början på veckan lite konstigt men gott. Ha en underbar lördag kram Beijan

homeby Lotta vita nyanser sa...

Hej,
skåpet är det ett gammalt kylskåp..va fint!

Ska kika in i din webbutik genast!

Önskar en fortsatt fin helg!

Kram
Lotta