måndag 10 september 2012

Tallrikshylla...

Älskar dom små detaljerna, som en del kan tycka blir för mycket...Min tallrikshylla i köket ser för tillfället ut så här, blandade gamla föremål.Det stora silverfatet är från min gammelmorfar, som vann den på en skidtävling på 50-talet.

Dom små bläck flaskorna är bara så söta, en gång i tiden var min dröm att jag skulle bo i en gammal skola med den stora griffeltavlan kvar,skolplanscher över allt, skolbänkar kvar och dom små detaljerna bevarade i små skåp. Kanske det var en bild jag hade kvar sedan jag gick skolan, för just min skola var den gamla centralskolan i Boden där allt var i gammal stil hur mysigt som helst. Tyvärr är den skolan nu inte i bruk men bevarad.

Kockums har varit mig varmt om hjärtat länge, har några riktiga gobitar av små detaljer som jag verkligen fått leta mig till. Den lilla muggen är en av mina favoriter, inte stor men söt.
Ha en bra dag/Kraaam Theres

8 kommentarer:

homeby Lotta vita nyanser sa...

Hej,
så underbart med gamla saker som man vet har en historia! Speciellt inom familj & släkt :)!

Kram
Lotta

Villa Hasselbacken sa...

Jättefint! Gillar också gamla saker med själ. Det gör ju tyvärr att man har svårt att skiljas från sina saker. Önskar ibland att jag hade nya IKEA saker som man bara kunde göra sig av med utan dåligt samvete. Neej, förresten jag skulle aldrig trivas i ett sånt hem. Får fortsätta flytta runt mina gamla saker och krydda med små godbitar.
Kram Lena

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Herliga hyllbilder du har her! jag tyckte verkligen om den installationen!

Kul med ting som har en själ och en historia att berätta...!

Prinsessorna på Bellevue sa...

Jättefin hylla med en massa fint på! Vilken dröm att få bo i en gammal skola, det skulle jag jättegärna vilja göra... Hur mysigt som helst!

Kram
Petronella

Anonym sa...

Hej bara maila mig så ska du få mönstret till dom. ha en härli dag kram Beijan (huset på kulla)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ser i ditt förra inlägg att vi har precis likadana isskåp, det väger bly! Och jag gillar dina små detaljer, den lilla bläck-flaskan är jättesöt.
Kramar
AnnaMaria

Inspiration i vitt sa...

Hej Tess, såå mycket charmiga saker med historia du har på din hylla. Alltid så fint hos dig. Gillade ditt härliga gamla isskåp såå mycket. Många många kramar till dig/Ingela.

Sofie - Mamma till två små sa...

Vilken härlig hylla!
Lite den stilen och framförallt känslan jag vill ha i mitt kök! Men det känns långt borta just nu...