lördag 1 september 2012

Rosa...

Här i norr har hösten börjat komma och känslorna med, tänder ljus på kvällarna och brasan som sprakar. Känns som jag är redo även om alla pratar om hur dålig sommar vi har haft, men jag kan inte riktigt klaga i stugan där vi har varit den mesta tiden har det varit skapligt med sol och värme så kroppen är fulladdad med energi inför vinter. Äntligen har den kommit min Odd Molly remix blus i rosa, känns helt rätt med lite färg och inte bara tråkiga svart som jag ofta faller tillbaka till på vintern.Roligt att ha något nytt och lite extra lyxigt att ta på sig när höstens roligheter kommer. 
Önskar alla en mysig lördag/ Kraaam Theres

5 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Sååå fin blus !! Helt rätt, färg ska vi ha, inte bara svart..jag är också sån, det blir mycket svart, men nu ska jag tänka om..
Kraaam Anette

hemma hos lilla mej sa...

Bara så himla snygg blus!Helt rätt lite färg ska vi ha inte bara svart.Önskar dej en skön och härlig dag.Lördagskramar Rita ♥

Villa Hasselbacken sa...

Den är jättefin blusen!
Håller med dig om sommaren. Kan inte heller klaga fast hos oss har det regnat väldigt mycket. Kanske beror på att jag har jobbat hela sommaren och inte märkt av vädret så mycket.
Kram Lena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så snygg blus, rosa är läckert på hösten. Och passar bra ihop med svart.
Ha en mysig höstsöndag
Kramar
AnnaMaria

LOPPISLIV sa...

Ohhh så fin blus...vill ha :-))
Gillar också mer färg nuförtiden, särskilt cerise och grönt, innan var det mest svart och grått i garderoben men färger ger energi och man känner sig både fräsch och lite hipp i lite starkare färger, Härligt!!

Ha en fin kväll!
Kramis Paula