måndag 26 november 2012

Hjälp Köpa mer utrymme på bloggen...

Åh nej nu har det även hänt mig att det inte går ladda upp bilder utan jag måste köpa utrymme, tips snälla jag är ingen data tjej. Kan ingenting alls...det jag har läst hos andra bara flyter ihop jag fattar ingenting...måste man förminska varje bild och i photoshop????
Snälla hjälp jag får panik av sånt här???
Kram Theres

4 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Så tråkigt att detta även hänt dig. Jag köpte mera utrymme för ca:1år sedan men tycker du ska avvakta lite..har nämligen sätt att väldigt många har drabbats av detta nu samtidigt..verkar ju ganska konstigt att så pass många kommer upp i fullt utrymme samtidigt. Och sen har blogger även höjt priset till vad jag betalade för ganska stort utrymme nu är en månadskostnad. Det blir ganska mycket pengar för blogger om alla betalar.
Om du krymper bilderna till 800x800px så räknas de inte enligt blogger utan du kan fortsätta blogga gratis.
Annars kan man även lägga till sig själv på en ny mail som en extra skribent då får den nya skribenten lika stort gratisutrymme som du haft tills nu.
Lycka till och hoppas det löser sig för dig.
Kramar Ing-Britt

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Jaa, du..jag har ingen aning om hur du ska göar förutom att förminska bilderna i photoshop, det är det enklaste sättet. Vi bloggare ska inte behöve betala för att blogga, det är gratis med en blogg..Jag fick ju panik o tänkte att jag betalar, men när jag klickade mig fram så belv det tvärstopp, kom aldrig till hur man betalar...Hoppas att det löser sig för dig, läs mina kommentarer då jag bad om hjälp..
Kraaam Anette

Tulipa sa...

Hej!

Jag förminskar alltid mina bilder, alltså inga MB bilder på bloggen. Enklast att förminska är i ett bildredigeringsprogram som ofta kommer med datorn man köper, där man även kan redigera kontrast, ljus mm, man behöver alltås inte ha dyra program som photoshop. Jag har också köpt till mer utrymme för annars kunde jag inte ladda upp nya bilder i högerkanten. Jag satt och klurade några kvällar innan jag kom på hur man köpte mer plats, men det är egentligen jätteenkelt. Nu kommer jag inte ihåg exakt men jag var inne på Picasa i min bloggs inställningar och där fanns alternativ att köpa. Det kostade ca 20 kr och sen betalningen genomförts med kort så gick det omgående att ladda upp nya bilder! Hoppas det löser sig!

Kram Mariette

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hade också superduperpanik, men skrivit svar hos mig!

Hoppas det löser sig!

Kram
Petronella