måndag 19 november 2012

Tomtar på loftet...

Veckorna bara springer fram, hinner bara bli måndag så är det helg. Vill så mycket men tiden vet jag inte om man kan trolla med så den räcker till...i år vill jag verkligen hinna njuta av julen.

Jobbar verkligen med att den rätta känslan ska komma, när jag tassar runt på kvällen när alla sover och pyntar,dricker glögg och nynnar på jullåtar för mig själv...

Sen jag var liten har jag alltid älskat dessa tomtar Gnomens, filmen var ju oslagbar när man en gång per år kunde se den på tv och genast den var slut fick man börja längta tills nästa jul. När vi  i höstas bytte ut våran tjock tv som stod i det gamla skåpet, kom krokarna fram i taket igen där min stora gung tomte hängt tidigare. Lite tokig är jag men han kommer nog hänga där året runt, som en slags hus tomte. Alla barn som kommer hit första gången lägger märke till han, och måste bara säga något gulligt om min fina nisse.
Kraaam på er alla/Theres

3 kommentarer:

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

God morgon!!

Superfin tomte/gnom...den gjorde sig verkligen där under taket, klart du ska ha den där always!!

Klem Anna

Anonym sa...

Precis samma känsla har jag nu, tiden går alldeles för f-b fort!! Men vet du vilken skatt jag hittade i helgen, jag var till min mormor och morfars gamla hemställe och hittade ett par gamla träskidor som mamma hade som liten, jättefina! Dom ska få stå bredvid granen!:)
Ha det bäst!
Kram
Linda M

Photo by Maria sa...

Men så söt tomte.. Han passar väl perfekt där som hustomte, där har han ju översikt med =)

Kram Mia