måndag 26 november 2012

Lärkträd...

Tack för all inspiration jag får från alla ni andra bloggare. Älskar att sitta själv när huset är tyst och kika in på olika bloggar,och bara suga åt mig av idéer. Har en liten hemlig bok där jag brukar skriva upp saker jag själv kommer på, och inspiration från alla andra. Ett bra tips att ha vid datorn. En lärkkvist har fått flytta in, perfekt att hänga upp små saker jag samlat på mig genom åren.
  Ha en bra dag/kraaam Theres

4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Visst är det bara så mysigt att sitta och kolla runt på bloggar och bli inspirerad.Härlig bild.Ha nu en skön start på den nya veckan och en härlig måndag.Kramar Rita ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Therese
Lärkkvistar är jättefint. Verkar som dom flesta bloggar måste fixa nytt utrymme, jag fick meddelandet för några månader sen. En del raderar inlägg eller förminskar bilder. Jag köpte nytt utrymme, betalar 17:- i månaden. Det är absolut enklaste sättet och komma ur detta.
Kramar
AnnaMaria

Villa Hasselbacken sa...

Hej!
Vad fint det var med lärk. Jag ska själv ut idag tänkte jag och försöka få tag i lite tallris innan den utlovad snön kommer. Skulle vilja ha en liten gran också som jag brukar ha i sovrummet. Fortsatte med ljusstakarna igår och så blir det i kväll också. Det är så roligt att fixa och dona =)
Kram Lena

Marie sa...

Det är så vackert med lärk!

Har aldrig behövt köpa mer bloggutrymme, men det beror förmodligen på att jag alltid förminskar mina bilder. Hoppas det ordnar sig för dig!

Kram Marie