fredag 28 augusti 2009

Inspiration från formex...

Hemma igen efter två dagar i Stockholm, full med ideer och inspiration. När jag kommer hem från mässan brukar jag inte veta var jag ska börja.Vill göra om över allt och pyssla med alla ideer jag har i huvudet.Denna gammla nytillverkade tvättbänk skulle jag velat stoppa i väskan och ta med hem.

Plåtväskor från House Doctors monter, tyvärr riktigt dyra. Skulle vara snygga som prydnad.Och den ena var ju röd.(Fick tillåteles att ta kort i deras monter).
Industrilamporna säger jag bara WOW åt.
Zinkburkar med fönster är beställda och kommer in i höst till webbutiken.
Är alltid lika spännande att besöka Formex, alla är finklädda och jag brukar ha ett pirr i magen.Hände några roliga saker, vips så när jag stod i toa kön så kom en bloggare fram och presenterade sig. Hur hon kände igen mig vet jag inte men så kul när man springer på andra bloggare som kikar in hos en. Även en till kom fram och hälsade.
Önskade att det fanns mera tid när jag besökte mässan, men tyvärr hade jag bara en dag över till denna underbara mässa.Mer inspiration från mitt besök i gammlastan kommer nästa gång, något ni inte får missa.Jag var som i en drömvärld.
Ha en underbar helg.
Kram Tess

10 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Det skulle vara så kul att komma iväg på denna mässa någon gång, tyvärr så satte jobbet stopp för det även denna gång.
Ha en trevlig helg
Kram anna

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Hej igen!
Det var jag i toa kön *fniss*
Jag stog o väntade på mitt sällskap o läste på små skyltarna alla hade om halsen.
Jag är regelbundet inne på din blogg o i din butik o kikar så på den vägen var det! :)

Jag ska dit på söndag igen! :)

Ha en härlig helg!!

Kram Jeanette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Tess. Det var första bilderna från mässan. Så himla kul och se för oss som inte varit där. Ska bli kul och se vad du hittat i Gamla stan.
Kramar
AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt för oss som inte var på mässan att få se lite härliga bilder.Vad kul att vara populär och människor känner igen en!!!!!Väntar nyfiket på vad du hittade i gamla stan.Ha en mysig fredag kramizar ~~~~~RITA~~~~~~.

Hanna sa...

Så mycket fint.
Hanna

mammigranten sa...

Hej!
Jag har ännu inte fått din adress på min mail.
Kram

Vit som snö sa...

Vad kul för oss stackare som inte kommer oss dit att få se bilder!!! Kan bara föreställa mej att man känner sej som ett barn på julafton! Vilka saker!!!!
Ha en mysig helg! Kram Cilla

Anonym sa...

Hej!
Va mycket fina saker! Jag kan tänka mej att det är en enorm tankeinspiration att vara där...Jag har precis gjort en beställning hos dig...hihi...Jag bor ju oxå i Skellefteå så jag tänkte hämta det men jag får väl vänta ett tag nu när du e bortrest...Kram

Inspiration i vitt sa...

Ååå så synd Tess att vi inte kunde ha setts på mässan, jag åker ju dit på söndag, hade varit så kul att se dig men hoppas att det blir en annan gång.
Förstår att huvudet är fullt nu av ide'er och inspiration. Jag ser fram emot Söndagen och det ska bli kul att se sin bok där oxå.
Kram på dig/Ingela.

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Vad kul med formex..önskar att jag få åka dit någon gång.
Kram LOtta