fredag 14 augusti 2009

Odd molly...

På morgonen när jag vaknade insåg jag att hösten är här, riktigt kyligt motför vad det har varit. Mitt senaste odd molly köp en blus så underbart söt med spetsen på ärmarna och den lilla utsvängda trekvarts ärmen. Passar till kräftskivan, formexmässan , julfesten jag till allt. Ett par snygga jeans skulle jag nog behöva som pricken över iet.Just nu har jag för många projekt igång i huvudet så jag vet inte var jag ska börja. Kanske blir det för mycket ibland.
Ha en underbar helg, hoppas hinna på någon loppis mellan byggnationer, fotbollsmatcher och att vara mamma.
Kram Tesan

5 kommentarer:

Prillig sa...

Jättefin blus! Perfekt, nu kommer jag att se dig på Formex! ;-)

Vilken underbar trädgård din svärmor har!

Kram britt

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin tunika, och härlig färg. Har kikat på Odd Mollys höstkollektion och det var mycket fint där.. Ha en bra lördag.
Kram AnnaMaria

Under en vind sa...

Verkligen fin är den!

Å visst var det kul att äntligen få boken i sin hand! De har gjort ett fantastiskt jobb Ingela & Petra!

Ska svara på dina frågor om ställningar i sessans rum....den stora klädställningen köpte jag på Prinsar och små sessor" i Höllviken sommaren 2004, så det är ju ett tag sen...de hade den i affären för att hänga kläder på men jag lyckades övertala dem till att få köpa den...DEn lilla ställningen hittade jag hos Malin på butik Unik (bloggen Älskar sött) och det måste vara 2-3 år sen...
Kanske kan det vara svårt att hitta precis samma men något liknande kanske.

Ha en fortsatt bra helg! Kram!

Lilla Trollbacken sa...

Hej Tesan!
Tack för din kommentar hos mej!
Är själ förtjust i dessa glasflaskor med porslinlock. Har nyligen kommit över denna lilla och blev jätteglad. Personen i fråga tänkte kasta den, vilken fasa va!!
Så den tänker jag inte sälja i första taget.
Vilken underbar Molly blus du skaffat.
Kram
Gabrielle

gamla skolan sa...

Odd Molly kläder är bara helt underbara , jag har också några . Tack för din fina kommentar på min blogg . Kapporna är Ewa i Walla , den mörka av dom beställde jag på nätet på Linolin . Prova där ! Det var bra pris på den nu ! Kramar Susanne / den gamla skolan