fredag 7 augusti 2009

Vårat nya hus...

På våran gata i stan där finns ett hus som bara bygger och bygger på sin gård, och dom verkar aldrig bli klara. Jo det är sant, här blir vi aldrig klara. Jobbena bara ökar påsig på något konstigt sätt. Våran senaste byggnad är ett cykelskjul som inte fått något tak ännu för plåtfirman har semester och inte vi. Är man 6 stycken i en familj så blir det några cyklar, sparkcyklar, vagnar, trehjulingar osv.Och allt detta måste flytta in någonstans, vanligtvis så har man ett stort garage där en del saker rymms. Men nu är inte fallet så, utan min kära man har lagt beslag på nästan hela denna byggnad och bygger ut sin verkstad in i garaget. Alltså finns det ingen plats kvar för alla saker som brukar rymmas i ett garaget.
Den stora fördelen är att jag äntligen blivit ägare till en ny balkonglåda i trä, med järnkonsoller(finns på Coop bygg) och handtag i sidan. Inspirerad har jag blivit genom tidningar och bloggvärlden.Hel heten kommer en annan dag när dörrarna målats och taket förhoppningsvis kommit.
Veckan har bjudit på helt underbart väder, en heldel sol och bad har det blivit.Vi längtar till stugan men tiden är inte med oss just nu.
Ha en mysig helg, här blir det fotboll för hela slanten.
Kram Tess

3 kommentarer:

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Mitt i natten sötnos och jag borde sova...skit fin blomlåda..och härligt med projket. Strunta i garaget är fyllt:-) jag älskar bilder från ert hem.

Kram Lotta

Snickaregården sa...

Man ska ha projekt på gång... blir så mkt roligare då eller hur ;) dina blomlådor var snygga!
Ska försöka minnas dem när vi börjar med vår cykelbod, som vi har i planerna och haft ngt år.
Kram Maria

Annika i Gamla Stan sa...

Hej där!

Läste ditt inlägg hos Lantlifs Anette om butiken med kläder och hjärtan av gamla franska spetsa och klänningar, och visst är det samma butik, Saras Atelje "S". Det var helt knäppt att stå framför en person som er superbekant ut, men som man inte kan placera. Roligt möte iallafall, har haft låång bloggpaus, men ska snart kicka igång igen.

Annika i Gamla Stan