måndag 13 juli 2009

ROSIE GREY...

För att ta sig ut till våran Ö så tar man färja ut till Hemsön, som ligger utanför Härnösand. Sedan kör man 3 km till en brygga där våran båt ligger, i anslutning till bryggan finns ett helt underbart hus med en liten affär och cafe.
Hon som driver butiken är slöjdlärare och syr helt underbara alster. Inredningen går i gammalstil och är bara en fröjd för ögat.

Öppet tiderna varierar så det lättaste är att slå en liten signal till henne på ROSIE GREY 070-582 19 63. Namnet låter som en utslagen ros.

Fikat är hembakat och kaffet serveras i udda kaffekoppar.Älskar den lilla pinnstolen som mitt öga faller på direkt, skulle verkligen passa in hemma hos mig.
Hennes senaste alster är den lilla väskan med små handtag sydd efter en gammal modell.Jag har blivit en lycklig ägare till en rödprickig.
Har ni vägarna förbi så unna er att kika in till henne, ni ångrar er inte.
Ha en mysig dag.
Kram Tess

6 kommentarer:

Matilda sa...

ååh vad avis jag blev nu! det var stängt både då vi åkte till och från ön, så jag fick aldrig möjlighet att gå in iår! suuuck! men förra året, då var vi in minsann, och jag fick en häftig lampskärm av mamma i födelsedagspresent då, som är rosa/vitrandig med grönprickig volangkant! och så står det rosie gray på precis som på din nya fina väska!
fick ni komma in till hennes kök? jag och mattias fick en rundvandring, och HERREGUUUUD hon hade en massa stig lindberg berså!! blev kär.
haha!
nästa år, då JÄKLAR ska vi pricka in öppettiderna!

hoppas ni har det underbart annars på lungön, jag längtar som vanligt tillbaka. men det går ingen nöd på mig... åker ju till itaaalia på fredag! blir gött!

ha det!
stor kram!
www.matildasalmen.com

hemma hos lilla mej sa...

Vad gammeldags och mysigt.Dit skulle jag vilja åka och fika och strosa runt i lugn och ro.Ha en mysig måndag kramizar ~~~~RITA~~~~.

Vevve sa...

Åh det hade ju verkligen varit trevligt med en titt. Kanske nästa år?!
Hoppas ni åxå har fint väder nu. Här är det i allafall sol/moln 19.5grader. Det får väl duga...tillsvidare.
Ha det gott!
Kram Veronica

Skatan sa...

Vilka härliga färger! Ja, hade jag vägarna förbi skulle jag absolut slå henne en signal. Nu befinner vi oss dock långt norröver...Seskarö. Det blir väl långt att åka ;-)

Trevlig sommar!

jakt,skor,barn,inredning sa...

Vilken mysig liten affär ! Nilla

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Hej Tess
Jag har med varit dåliga på att skriva kommentarer. Vad ni har det lyxigt med er stuga..låter underbart i mina öron.

Jag har inte hittat några mer sådana flaskor..bara vanliga...men å andra sidan har jag bara varit på en loppis...om jag finner så hojtar jag till.

Ha en skön sommar!!
Kram Lotta