onsdag 22 juli 2009

VÅRAN SJÖBOD DEL II...

Rött och vitt kan man få för mycket av dessa underbara färger. På sommaren är det en helt underbar färg kombination, den röda färgen förknippar jag med jordgubbar, smultron, hallon och åkerbär. Och på vintern är den röda färgen jul, som är en årstid som jag älskar.Tänk om året bara var på olika årstider, sommar och jul så underbart det skulle vara.


Lite mer utlovade bilder från vårat smultronställe. En till hylla, just denna är våran toaletthylla. Ja ni hörde rätt vi har inget badrum utan alla saker man kan tänkas behöva förvarar vi i dessa två korgar.


Trappan som leder upp till pojkarnas loft som innehåller tre madrasser, tv och ett game cube. Allt som behövs för en sommar på ön. Spelet är gammalt men fyller sin funktion vid regniga dagar.Lite fiffig har vi varit när det gäller taklister. Det blev många vinklar och vrår och skulle bli en hel del sågning och pyssel så vi tog helt enklet hampa rep och använde oss av till taklist.
Störa fönstret ut mot öppet hav.
Som ni kanske förstår så har vi inte så stort men en välplanerad yta kan rymma det mesta. Åh jag älskar verkligen våran sjöbod.
Under trappan ser ni den stora vuxen sängen 140cm bred och Tildas lilla säng. Visst känns det lyxigt när man kommer hem till en fullstor säng när alla barnen kommer krypandes på natten.
Kram på er från mig.
Tesan

9 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hopp!

ååå det är ju bara så läckert i er sjöbod.
Vi hade en liten sommarstuga innan vi flyttade hit å där var det bara ett rum med en sovalkov....där inne fanns en våningssäng å vi bygde oss en säng med förvaring under...sååå smart.Man måste ju som du säger ta till vara varenda liten bit av ett litet utrymme....

Kramizz Nilla

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Men du nu får du sluta *blink* ..jag vill med ha en sjöbod *ler*...alldles , alldles underbar...precis som du!!
Kram Lotta

syster doris sa...

Va mysigt att få fixa i en egen sjöbod!!!Va fint det blir!
Sommarkramar Tina
Ps har oxå en Tilda...:)

Anci sa...

Hej !!
Tack för din kommentar hos mig ! Jag blir så glad :)
Roligt att hitta till din blogg. Du visar många fina saker (speciellt din sommarväska !) och er sjöbod verkar vara så mysig !

Ha en underbar dag

Kram

LenaS sa...

Tack för besöket i min blogg!
Vilken underbar sjöbod! Förstår att ni trivs! Själv är jag också svag för rött använder den gärna som accentfärg hemma....
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Loppisliv sa...

Härligt i ert lilla smultronställe, måste vara guld att ha en sådan mysig sjöbod!! Superfint med alla röda detaljer i stugan. Och tom stövlarna matchar :-)sååå fina, precis såna letar jag också efter, de är ju både praktiska och snygga. Ha en fin dag. Kramis Paula

Lilla Blanka sa...

Hej!

Ja det hade varit underbar :D Sommar, jul och sen sommar igen!

Underbar sjöbod!!! Skall låna ett par vänners sjöbod när vädret blir lite trevligare :)

Kram
Mia

pysseltanten sa...

Hallojsan...
Tack för titten hos mej...=))
Så hääärligt med en sjöbod...
Ha en myyyysig kväll...här öser de ner, så vi tänder maaassor med ljus...
Kraamizar Git

Jenny sa...

Hej Tess!
Tack för besöket hos mig, nu hittade ju jag till din fina blogg!
Ser att det är du som har den fina butiken Tildas mamma, handlade en jättefin kaminspegel o söta ljuslyktor av dig i våras:)

Vilken fin sjöbod ni har!

Hit kommer jag gärna tillbaka,
Kram Jenny