torsdag 2 juli 2009

Endast 100 kronor...

Sommarens loppis fynd kostade bara 100kronor. Tillbaka i stugan har vi märkt att vårat lilla charmtroll hade vuxit ur sin resesäng, och att det var dax att hitta en ny sovplats till henne. Nu är det så att vi bor i en sjöbod på endast 25kvm med loft, hela sommaren.Eftersom vi har 4 trollungar så gäller det att hitta ett litet krypin till var och en. Pojkarna har sitt krypin uppe på loftet, så nu gällde det att rensa lite under trappen och hitta den perfekta lilla sängen till Tilda.

Våra underbara stuggrannar visste att jag sökte en säng, och vips ringde dom när passerade en loppis och hade spanat in en liten röd säng för endast 100 kronor. Jag slog till direkt och fick den levererad ut till ön. Lite vit färg, kapa benen så lillan inte skulle ramla ur och vips var den klar.
Tildas lilla Maileg kanin fick hoppa in i sängen direkt.I dag är den nästan för varmt hos oss, det var +30 grader i skuggan klockan 10.00. Spegel blankt vatten och inte ett moln på himmlen, kan det bli bättre. Här ute i skärgården har även en ny liten favorti flyttat in hos oss, våran alldelens egen Pippi Långstrump.
Ha en underbar dag.
Kram Tess

8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Precis en sån utdragssäng hade sonen här när han var liten. Sen blev han för lång, nu är han 1,98! Så söt hon är Tilda när hon håller i sin nya säng. Och kaninen, jag är så glad i kaniner.
Ha det bra och kram
AnnaMaria

Bodil sa...

Hejsan!

Vilket fynd!
Vad fin den blev, perfekt.
Så söt Tilda är!
Det låter himla mysigt med spegelblankt vatten och solsken.
Ha en fin sommar!
Kram från andra sidan plurret.

Snickaregården sa...

Vilket fantastiskt fynd! Sängen är ju underbar. Passar perfekt in. Söt gumman är då där hon står och håller säng och kanin.
Ha de skönt ute på ön
Kram Maria

Matilda sa...

åh, jag är så avundsjuk på er där uppe! sitter här i min ateljé (läs bastu) och svettas ihjäl om dagarna! mamma ringer varje dag vid 10 när hon ligger ute på bryggan och solar! jag vill också!! :-)

hihi, mamma hade visst gått in och visat farmis mitt inlägg.. så hon ringde nyss och var rörd! hon är söt min farmor!

vet du, imorgon kommer mattias mamma och plastpappa till oss för att spendera helgen. gissa vad vi ska bjuda på en av kvällarna? antes SIK!!! hihi! bara sådär enkelt stekt med färsk potatis och en klick smör och lite dill... blir nog bra!

stor kram till er!
hälsa (både till din familj och till min, hihi!)

www.matildasalmen.com

mammigranten sa...

Vad fint det blev!

Vevve sa...

Oj så fint å mysigt att bo under lilla trappan!
Ert hus står kvar precis som vanligt, fast det är ovanligt tyst där på andra sidan gatan...
Vi hör av oss i morgon em.
Kram Veronica

Mamma Millan sa...

Go kväll!
Sååå söt...o sååå billigt!!
Vi fick en liknande av grannen...den målades då ljusgul till vår stora sessa...nu har ala 3 sovit o växt i den o kusinen tagit över den..o de har målat den så fint i vitt!! Perfekt till vår lilprins sen:)
Sååå söt Liten Pippi!

HA EN HÄRLIG VECKA!!
~~♥Kramelikram Millan♥~~

Ann-Sofie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.