onsdag 23 december 2009

Dan före dopparedagen...

Här har snön vräkt ner i dagarna fem, ett riktigt vinterlandskap har vi fått inför julen. I morgon är det Julafton men tyvärr har inte mina julkänslor kommit ännu, men man vet aldrig vad som kan hända under natten när tomten kommer på besök till mig.När jag var liten kom han alltid på natten innan julafton och stoppade ett paket under kudden när jag sov, det var lika spännande varje gång när jag vaknade för att se om han verkligen hade kommit ihåg mig även detta år.
Mitt i all julstress fick jag för mig att göra något helt annat, hämtade in mitt skåp som jag fyndade i våran stuga av en granne som helt enkelt ställt ut det i regnet för att elda upp denna underbara lilla möbel. Skrapade den i helgen och sedan var det dax för penseln och lite vit färg.
Tror det stått i ett kök i en av sjöbodarna för länge sedan.Passade perfekt i mitt eget lilla rum (kontoret). Sockeln var tyvärr inte kvar, men jag beslöt att bara måla och ställa den direkt på golvet, blev riktigt bra.Ovanför hänger några av mina senaste fynd på tradera, en liten julklapp till mig själv. Älskar gamla skolplanscher, är nu lycklig ägare till 5 av dessa månadsplanscher. Tyvärr var hela årets månader ute samtidigt och kunde bara inte ropa in alla även om jag ville men är nöjd över dom jag lyckades fynda.
Så här såg skåpet ut när jag hittade det i somras, så en lite förvandling blev.
I kväll är det uppesittar kväll och tyvärr har jag inte hunnit landa i soffan ännu men kanske snart efter städning av golven på tre våningar och godis bordet som ska fram tills barnen vaknat i morgon. Alla ljusstakar måste ha nya ljus i sig och julkläderna strykas.
FRÅN MIG TILL ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL
ÖNSKAR THERES

7 kommentarer:

hjem hos linda sa...

Ønsker deg og dine en trivelig jul.
Juleklem fra Linda

Anonym sa...

Kikar in och önskar en God Jul!!
Vad jättefint skåpet blev!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Önskar dig och din familj en riktigt GOD JUL, må så gott och ät mycket god mat.
Stor julkram till dig vännen
AnnaMaria

LantlivsAnette sa...

Ha nu en riktigt fin Jul vännen..och vila nu..
Sååå fint skåpet blev !!!
Kraaam Anette

Vevve sa...

Hej!
Vi var nog vakna ungefär lika länge och stökade igår då...Att det alltid blir så varje år...
Drömmen om soffan kanske förblir blott en dröm...
Ebba fick öppna Tildas paket på morgonen, du skulle ha sett leendet när hon fick se på kaninen!!!LYCKA!
Det är hårt att vänta på tomten har jag märkt redan halv nio på morgonen, jag skickar ut barnen och pappan på snöskottning och lek med era så får de tiden att gå! Och jag får duka i lugn och ro...Ha det riktigt mysig julafton nu! Kram

hemma hos lilla mej sa...

Gomorron !Kikar in och önskar dej och din familj en riktigt GOD JUL.Vad fint skåpet blev.Julkram Rita ♥

Lisa.L sa...

Å herregud hur kan man vilja elda upp en sån skatt ;P vilket sött skåp!

GOD JUL :D kram Lisa