söndag 6 december 2009

2:a Advent...

Kikar in för att önska er en fin andra advent lite sent men vad göra efter en helg som denna.Badmintonturnering i Boden, marknad i umeå i två dagar, hockey båda dagarna i helgen. Så det var bara att dela på sig. Mannen till Umeå med ett barn, jag till Boden med två barn och stor killen hemma hos underbara vänner som ställde upp med en extra kompis.
Kika in i butiken www.tildasmamma.se det har kommit underbara stallyktor i gammeldaxmodell i vitt.Lite julklappsshopping som avslutning på denna helg hann jag med, ett litet tips inför julen är denna lilla burk från Lagerhaus. Röd var den till på köpet endast 59kronor, blir en perfekt godis burk eller gåbort present.
Ha en toppendag.Kraaam Theres

8 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ojjj vad ni har haft fullt upp i helgen..hoppas ändå att du har kunnat sitta ner och bara njuta av ditt vackra pyntade hem !!
Ha en fin dag
Kraaam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon. Och så var det ny vecka, december går väldans fort. Gillar dina nya lyktor, och din God jul-duk är så jättefin. Ångrar att jag inte köpte sån när dom fanns.
Stor kram
AnnaMaria

LantlivsAnette sa...

Ljusen som du såg hos mig, de köpte jag på Ikea förra Julen..de är så stora och brinner lääänge !
Kraam Anette

Villa Carl Larsson sa...

Mysigt! Och vad tiden går fort. Redan passerat andra advent. Åh vad jag längtar till julafton nu :)

Tack för brickan. Den var jättefin. Lite vind, men det ska väl vara så. Kram Josefin

Louise sa...

Jättevacker löpare med den röda broderade texten!!

Skatan sa...

Hej...och vi bidrog till att han kom hem sent, gissar jag...men det blev en väldigt fin slutfinish på vår trappa!

Önskar en lugn vecka ;)

Anna

Ingalill sa...

Åh, vilka fina lyktor! Tyvärr har vi fyllt både ljus och lyktkvoten för detta år - både jag o maken är lika lyktbesatta!! Men faktiskt har jag hittat en gammal stalllykta som är träfärgad som jag är jättesugen på att måla vit. Har inte bestämt mej ännu...Synd att det inte var du som hade vägarna förbi Umeå!!!Ha det gott!!

LOTTAS HOME sa...

Underbara bilder! Blir så glad varje gång jag tittar in hos dig... Känner liksom igen mig i ditt full rulle liv fast jag har bara 3 barn! Nu måst jag börja följa dig så jag inte missar något.... Kram lottashome.blogspot.com